alyn aylizinannesiii şerbet ılık el yakmayacak şekerpare de fırından çıkınca bir iki dk sonra kepçe ile yavaş yavaş hepsinine tel tek dolaştırıyorum sonra artanını güzelce üstünde gezdiriyorum benimki bu şekilde çekiyo
aylizinannesiii alyn ben çok sıcak dökmüştüm hamur oldu çok soğuk dökmüştüm çekmedi üçüncü yapişimda korkuyorum tutmazsa diye 🥲🥲
AytenMina aylizinannesiii long bir arnavut mezesi aaa sogan salatası cok severim mor soganı ay seklinde kesip sumakla eziyosun biraz maydanoz ekliyosun yag tuz sirke misss
aylizinannesiii Kremaininannesi öyle denedim hamur oldu hepsi yayıldı gitti niye tutmuyor benim şekerparem🥲
aylizinannesiii Evli_Mutlu_Bebelii kolay gelsin bacım bende yarın girişicem eve aşırı tembellik sardı elim gitmiyor ,🥲🥲
Evli_Mutlu_Bebelii aylizinannesiii Allah razı olsun valla bırakınca yine sen yapacaksin yaparsan yine sen yapacaksin en iyisi daha fazla birikmeden hemen bitirmek diyip giriştim yoksa olmuyo malesef 🌺💙
aylizinannesiii gocebebirbayan valla bizde yavaş yavaş alışveriş yapıyoruz toptan alınca çok kötü hissediyoruz kendimizi Allah herkesin evine bereket versin hayırlı kazançlar versin zor geçim oluyor 🙏♥️
aylizinannesiii esracanlier gel bacım gel bende de biraz peynir zeytin var gece kahvaltısı yaparız 🥲😅😅
Ars0807 aylizinannesiii valla misafirim vardı döktürdüm o yüzden sarma dolma tavuk şiş pilav çorba salata 😂😂