aylizinannesiii Zamansizportakal eşim semizotunu aldığımız gün yogurtlayip bitirdiği için yemeğini yapmaya bı turlu fırsat bulamadım 🥲😅
Zamansizportakal aylizinannesiii biz de yemeğini çok severiz 😂 almışken fazla alın birazını yoğurtlasın gönlü olsun
aylizinannesiii Nanelimoonn bende geçen masterchefde nevzine tatlısi gördüm yapayım dedim un helvası gibi oldu 😭😂😂
aylizinannesiii Tiredwoman hazır tavuk döner var bimde koy pilavın üstüne yanına bı patates kizart oh 😂😂
Ucansupurge aylizinannesiii Yayla çorbası, biber dolması, fırın sebze ve köfteli bezelye yemeği yaptım 😇
Melekhnm aylizinannesiii tavuk patates soğan attımm fırına domatesli bulgu pilavı köy yoğurdundan ayran 😍
aylizinannesiii Kızlar şekerpare yapmak istiyorum ama bir türlü yaptigimfa şerbet çekmiyor içine nasıl başarıcam 🥲🥲
Kremaininannesi aylizinannesiii sıcak hamur sıcak şerbet yapın birde tepside sık dizilmiş olsun hemen çekiyor
alyn aylizinannesiii şerbet ılık el yakmayacak şekerpare de fırından çıkınca bir iki dk sonra kepçe ile yavaş yavaş hepsinine tel tek dolaştırıyorum sonra artanını güzelce üstünde gezdiriyorum benimki bu şekilde çekiyo
Minikminik aylizinannesiii Allah ne verdiyse menüm çünkü hala aklıma bişey gelmiyor yorumda köfte dolu ben köfte yemiyorum😅😅
AytenMina aylizinannesiii Domates corbası Domatesli kavurma Pilav Long ve sogan salatası bi de vişne kompostosu yaptım