Musaaybar Bebegmveben3 yani çocuk yapın deyip duranlar keşke fiyatlarada dur deseler çok birşey istemiyoruz temel ihtiyaçlar yani bez mama bu kadar artmamalı sadece mamayla beslenmek zorunda olanlara allah yardım etsin bez parasınamı yetişsin mamaya mı
yemedimamadoydum Musaaybar migros minies kullanıyorum en başından beni br kere bile pişik ve sızıntı yapmadı
Musaaybar Irmakprensesinannesi internetten bir kez toplu indirimli bez aldım işk doğum yaptığım zamanlar prima hepsi sahte ürün çıktı ve elimde parçalanarak kullandım sonra tövbe ettim almadım netten bez satıcısını bilmediğim için çok sorun yaşadım
Irmakprensesinannesi Musaaybar valla bilmiyorum yorumlarını okuyup aldım baktım ürün istediğim gibi gelmedi geri gonderrm
MiraySu55 Musaaybar pahalıya almışsın canım canım e bebekten alıyorum ben hep o kadarda değil migros napmis öyle e bebeğe bak sen
Deletedmom_33 Musaaybar Bende Goon kullanıyorum öyle aşırı bir pişik problemi olmadı arada hafif oluyor. 100′lüyü 137 TL ye aldım 4-5 gün önce. Bir dahakine kaça olur bakalım.. Geçen hafta 172 TL ye aldığım 1000 Gr mama 210 TL olmuş 🤦
Musaaybar Irmakprensesinannesi ben toplu aldığımda açılmamış paketleri iade almadı karton açılmış diye ama dört paketi kartonu açmadan nasıl ürünü görebilirim ki
kbr-frk-ysf Musaaybar herşeyin fiyatı çok fazla artıyor. Allahtan biz çocuk doğacağı zaman 1.2.3.4.5 numaralı bezlerden gecen sene bir sürü alıp stok yaptık da yarı fiyatına kullanıyoruz şimdi.
Defnemkalbim36 Musaaybar Bende kullanıyordum bebeğim cildi hasas canbebeye başladım oda aldı başını yükseliyor
Irmakprensesinannesi Musaaybar tabiki haklısınız dikkatli açmak gerekiyor aslında öyle olunca sorun oluyor brz
Musaaybar MiraySu55 sonra netten baktım e bebek te uygun ama benim kargo bekleme şansım yoktu olduğum yerdede e bebek merkezde var sadece
BeyzaN77 Musaaybar ben de sleppy kullaniyodum doğduğundan beri bir buçuk iki ayı geçkin BİM’in bezine geçtim onu kullanıyorum ilk bssta korktm kötümü die ama çok da güzel sizdrma yapmıyor hem uygun hemde güzel bez fiyatları acayip arttı
Metelif ikiminikannesi bebişi pişik olmuş x marka bezinden. Ben de bimden aldım kullandım bebeğimin cildi çok hassas pişik yaptı çok kalın geldi bize o yüzden kötü dedim.