Musaaybar Metelif o markanın ürünleri de sanki bezi küçük gibi geldi bana bir kez aldım kiloya göre ama küçük oldu ve sızma yaptı bir daha almadım
Metelif Musaaybar evet ben de yorumlarda okudum küçük ona göre alın diye benim bebeğim 24 aylık 12 kg 6 numara kullanıyorum hiç Sorun yaşamadım yeni geçtim 6 numaraya da hiç sızdırma yapmadı bende de
Musaaybar MiraySu55 evet aynı paket aynı ürün aynı numara bez prima premium caer 6 numara 35 li paket
Musaaybar Balkupum2505 indirimleri mecbur kovalıyoruz zaten yoksa ay sonu zor gelir Allah hepimizin yardımcısı olsun ne diym çocuk çok zor 😞
Deletedmom_54 Asyaayaz1 ay ben getirden stoklu baby turco almıştım kızım 💩yapınca poposuna yapışıyordu hemde 6 paketin hepsi ve 2 kere plastik çıktı içinden sonra Hepsiburada dan aldım öyle bi sorun yaşamadım heralde sahte falandı
Deletedmom_7 Musaaybar prima mesala benim kızımda gram yaramadı hep bi sızdırma vs yaptı aylardır molfix kullanıyorum süper ve şimdi ilk defa sleepy denedim ondanda memnun kaldım hangisi indirim yakalarsam alıcam (tek bezmi aptamil mama da fiyat uçmuş😵💫)
livanurvealpinannesi61 Musaaybar bim bezi aylık molfix ile aynı fiyata geliyor arada fark yok öyle molfix ve evy baby çok iyi.
Musaaybar Eczacımızın önerisiyle Migros mines deniycem bakalım bir numara büyük al ama demişti ama sleepy ilk zamanlar kullandım çok memnun kaldım ama sonraları sızdırma çok yaptı maalesef bıraktım ama onunda çeşitleri var memnun kalan çok fazla
MiraySu55 Musaaybar evet 🙄 prima premium care 299 yazınca noluyo dedim baktım bende kullanıyorum cunku
biruykusuzanne Musaaybar 1 yıldır e bebeğin markası baby me kullanıyorum aşırı aşırı aşırı memnunum çevremde herkes de bebeğini bununla büyüttü hem ucuz hem de birinciyi alana ikincisi %40 indirimli gibi kampanyalar oluyor ebebekte bi deneyin derim
Musaaybar Oflu_u maalesef fiyatlar aldı başını gidiyor her konuda ama çocuk temel ihtiyaçları bu kadar olmamalı
BarlasMomm Musaaybar bende prima aktif bebek kullaniyorum daha yeni aldik 116 li pakete 360 tl odedik simdi baktim 390 tl olmus bile
Bebegmveben3 Valla Prima zaten uçmuş gitmiş Allah yardımcınz olsun diğerleri bile markası belli olmayan bezler bile Ates pahasi olmuş. Çünkü neden aileler bunu mecbur almak zorunda basıyorlar zami. Mama ve bez fiyatlarına biri de çıkıp dur demiyo
Musaaybar Bebegmveben3 yani çocuk yapın deyip duranlar keşke fiyatlarada dur deseler çok birşey istemiyoruz temel ihtiyaçlar yani bez mama bu kadar artmamalı sadece mamayla beslenmek zorunda olanlara allah yardım etsin bez parasınamı yetişsin mamaya mı
Irmakprensesinannesi Musaaybar valla ben de onu kullaniyrm yada aktif bebk kullniyrm uygun buldukça indirim yakalıyorum İnternet’e 208 adet 4+ bez sleepy(eski hali) 410 TL aldım 2 gün önce muhtemeln pazartesi salı elime gecer
Musaaybar Irmakprensesinannesi internetten bir kez toplu indirimli bez aldım işk doğum yaptığım zamanlar prima hepsi sahte ürün çıktı ve elimde parçalanarak kullandım sonra tövbe ettim almadım netten bez satıcısını bilmediğim için çok sorun yaşadım
allahimsabirver Musaaybar en ucuz bez 85 tl oldu bimin bezi 4 numara ve 5 numara kullanıyorum 2 oğluma