Deletedmom_33 Musaaybar Bende Goon kullanıyorum öyle aşırı bir pişik problemi olmadı arada hafif oluyor. 100′lüyü 137 TL ye aldım 4-5 gün önce. Bir dahakine kaça olur bakalım.. Geçen hafta 172 TL ye aldığım 1000 Gr mama 210 TL olmuş 🤦
Irmakprensesinannesi Musaaybar valla bilmiyorum yorumlarını okuyup aldım baktım ürün istediğim gibi gelmedi geri gonderrm
Musaaybar Irmakprensesinannesi ben toplu aldığımda açılmamış paketleri iade almadı karton açılmış diye ama dört paketi kartonu açmadan nasıl ürünü görebilirim ki
kbr-frk-ysf Musaaybar herşeyin fiyatı çok fazla artıyor. Allahtan biz çocuk doğacağı zaman 1.2.3.4.5 numaralı bezlerden gecen sene bir sürü alıp stok yaptık da yarı fiyatına kullanıyoruz şimdi.
Defnemkalbim36 Musaaybar Bende kullanıyordum bebeğim cildi hasas canbebeye başladım oda aldı başını yükseliyor
Irmakprensesinannesi Musaaybar tabiki haklısınız dikkatli açmak gerekiyor aslında öyle olunca sorun oluyor brz
MiraySu55 Musaaybar pahalıya almışsın canım canım e bebekten alıyorum ben hep o kadarda değil migros napmis öyle e bebeğe bak sen
Musaaybar MiraySu55 sonra netten baktım e bebek te uygun ama benim kargo bekleme şansım yoktu olduğum yerdede e bebek merkezde var sadece
BeyzaN77 Musaaybar ben de sleppy kullaniyodum doğduğundan beri bir buçuk iki ayı geçkin BİM’in bezine geçtim onu kullanıyorum ilk bssta korktm kötümü die ama çok da güzel sizdrma yapmıyor hem uygun hemde güzel bez fiyatları acayip arttı
Metelif ikiminikannesi bebişi pişik olmuş x marka bezinden. Ben de bimden aldım kullandım bebeğimin cildi çok hassas pişik yaptı çok kalın geldi bize o yüzden kötü dedim.
MiraySu55 Musaaybar anladim canim bence ordan bak bitmeye yakın sipariş ver baya para farkı var cunku arada
ak1905 Musaaybar ince olan bezlerden deneyin isterseniz. Baby turco-canbebe-sleepy extra bunlar benim bildiğim ince bezler. Bim bezi falan kalın hemde çok daha pahalıya geliyo maalesef
neslihanyildiz Musaaybar o bez mükemmel gerçekten kızım 9 aylık hep onu kullanıyorduk ama fiyatlar çok fazla sleppy kullanmaya başladık oda biraz pişik yapıyor gibi sık sık değiştiriyorum artık
Musaaybar neslihanyildiz bu defa aldığım paketi hem pahalıya aldım hemde cırtları yırtılıyo sürekli elimde kalıyo şaka gibi resmen 6tane bezi boş çöpe attım 😡😡😡