Musaaybar Geçen hafta 14aylık oğlum pişik oldu ve doktor önerisiyle iyi oluncaya kadar prima premium caer kullanmaya başladım fakat geçen hafta 180liraya aldığım bez bu hafta 299lira olmuş şaka gibi bir haftada bu kadar fiyat mı artar😡😡😡
Metelif Musaaybar getir uygulamasında bebek bezleri kupon ile birlikte çok uYguna geliyor en son tanesini 1.65 e almıştım 2 gün önce
Musaaybar Aysimannesi bu bezden sonra malum maddi imkanlar nedeniyle bim bezine geçiş yapıcam tekrar yaşadığımız şehir çok sıcaktı hala sıcak ama en azından hafifde olsa serinledik inşallah bir daha yaşamayız
F-Duru26 Musaaybar aşkım bim bezi çok sert oluyor a 101 bezini denedin mi hiç oda uygun soffia diye bir bez
BeyzaN77 Musaaybar ben de sleppy kullaniyodum doğduğundan beri bir buçuk iki ayı geçkin BİM’in bezine geçtim onu kullanıyorum ilk bssta korktm kötümü die ama çok da güzel sizdrma yapmıyor hem uygun hemde güzel bez fiyatları acayip arttı
Esdoel Musaaybar iki çocuğuma da her marka bez kullandım hangisi indirimdeyse onu aldim BİM’in bezi kalın ve bu sıcaklarda isilek oluyor popo bel çevreleri. A101 in bezi ince onu deneyebilirsin
Musaaybar F-Duru26 onu hiç denemedim bilmiyorum açıkcası bezi bırak diyolar ama daha çok küçük çocuğumu zorlamakta istemiyorum
Kucucukdunyam F-Duru26 fiyati ve adeti kac tane ?bim bezide her 10 gunde 1 aliyotum ger guttiigmde 5tl zam oluyor şaka gbi 60a aliyordum smdi 85 oldu 10 gun sonra 90 olur
Papatya39 F-Duru26 Bebeğim 3 aylık 3 aydır BİM’in bezini kullanıyorum ve sizin aksinize sert olduğunu düşünmüyorum ben tavsiye ederim ☺️ Mesela şoktan aldık 1 kere onu hiç sevemedim tüy tüy oluyordu bez
Asyaayaz1 Ben baby turco kullanıyorum genelde bezi getirden alıyorum 250 tl üzeri 50 yada 75 tl indirim kampanyasıyla uyguna alıyorum sizde ordan bakın isterseniz kullandığınız bez vardır
Musaaybar Asyaayaz1 getir uygulamasını hiç kullanmadım açıkcası olduğum şehirde sadece Migros üzerinden getiriyo ve marketin kendi uygulamasında daha uygun fiyata geliyo
Deletedmom_54 Asyaayaz1 ay ben getirden stoklu baby turco almıştım kızım 💩yapınca poposuna yapışıyordu hemde 6 paketin hepsi ve 2 kere plastik çıktı içinden sonra Hepsiburada dan aldım öyle bi sorun yaşamadım heralde sahte falandı
Metelif Baby Turco markası da çok güzel Ben prima günlük rahatlık kullanıyordum fiyatlar artınca baby turcoya geldim hem temiz içerikli hem de incecik fiyati da iyi
Musaaybar Metelif o markanın ürünleri de sanki bezi küçük gibi geldi bana bir kez aldım kiloya göre ama küçük oldu ve sızma yaptı bir daha almadım
Elifhakan12 Musaaybar 21 aylığız hep baby turco doğadan kullanıyorum çok memmunum.. 4 numara kullanıyorum içinde 90 tane var 120 tl ye alıyorum. Deneyebilirsin memmun kalırsın hiç pişik yada sızıntı yapmıyor
Deletedmom_58 Elifhakan12 evet biz de çok memnunuz sleepy kullanıyordum bir ara sızıntı yaptı kızım üstüme işedi 🤣🤣
Balkupum2505 Musaaybar goon markayi deneyin ben cok memnun kaldim dokusu yumusak pamugu oldukca kalin fiyatida aldigimda cok iyiydi ve bazi gunler indirime giriyo 100 aderini 150ye almistim 15 gun önce. İndirim kovalicaz artik malesef.
Musaaybar Balkupum2505 indirimleri mecbur kovalıyoruz zaten yoksa ay sonu zor gelir Allah hepimizin yardımcısı olsun ne diym çocuk çok zor 😞
aylizinannesiii Musaaybar bebeland aldım 80 tanesi 149 tl yani o kadar artış yapıyorlar ki bez yani bez çöpe gidiyor
Musaaybar MiraySu55 evet aynı paket aynı ürün aynı numara bez prima premium caer 6 numara 35 li paket