biradamavisi begmmmell merhaba. Çok şükür korktuğumuz gibi bir şey değilmiş. Mastit benzeri bir oluşummuş vücuttaki enfeksiyon memeye sirayet etmiş. Antibiyotik tedavisi uygulanacak.
biradamavisi Eskayaes çok teşekkğr ederim ilginize arkadaşlar. Allah’a çok şükür korktuğumuz gibi değilmiş enfeksiyon çıktı.
begmmmell biradamavisi iyi şükür çok sevindim rabbim beterinden korusun tüm hastalara da şifa versin inşallah
Eskayaes biradamavisi çok sevindim gözünüz aydın hiç tanimadigin biri için bile insan bu kadar sevinebilir Allah herkesi o illetten korusun
MinnakAsel biradamavisi Gözünüz aydın sabahtandir postunuzu aarıyorum çok şükür temiz çıkmış Rabbim annelerimizi başımızdan eksik etmesin ♥️
biradamavisi Selin1234 teşekkğr ederim size de geçmiş olsun. Biz bugün hallettik özel hastanede korkudan devleti bekleyemedik
biradamavisi cekoslavakporseleni doktor muayene etti gerekli filmler de çekildi. Çok şükür enfeksiyona bağlı ödemden oluşan kızarıklıkmış.
biradamavisi Lovelandik-55 çok teşekkür ederim geçmiş olsun. Çok şükür kötü bir şey çıkmadı enfeksiyonmuş
biradamavisi Elisam16 inşallah korktuğunuz gibi bir şey değildir. Bizim değilmiş enfeksiyonmuş. En azından doktor kontrolündesiniz ben annem geciktirdi söylemedi diye yıkılmıştım. Allahım şifa versin