Brfngnc BesteArya benim peynirle alakam yoktu şimdi 10-20 kilo yaptığım oluyo 😀 çok basit aslında yaparsan yapıp sattığım bile oldu benim
AyseAlyamm BesteArya Sütaş veya içim süzme peynir veriyorum kendim yapamadığım zaman . Kahvaltısını hazırlarken biraz su da bekletiyorum severek yiyiyor kızım ☺️
Burcinersoz Burcinersoz 😂😂😂 yani geçen gün kahve sparişi veremedim kasiyer çocuk bana bakıyo ben ona şey istiyorum dur sölicem deyip durdum 😂😂😂 sonra kahaka atmaya başladım manyak olduğumu düşünmüş olabilir şahane topuzum minnoş gözaltı torbalarımla🤣🤣🤣halbuki sadece acemi anneyim😂😂 eşim bile sürekli bu gün vitaminlerini aldın mı diye etrafımda geziyor 😂😂
Ozge_AyazEfee Ipekk 😀😀 çayçiftlik peynirine bayılıyor bizimki gerçi tuzsuz değil ama napim artık koca çocuk oldu yesin de nasıl yersd yesin 😂😂
Ipekk Ozge_AyazEfee çayçiftlik bakayım groseride falan varmıdır acaba. Ben kendim peynir yemiyorum alırken de hiç tadına bile bakamıyorum😬 hangisi peki çok mu tuzlu ki
Ozge_AyazEfee Ipekk şimdi gittim tadına baktım senin için 😂 çünkü biz Bayadır ondan yemiyoruz ayaz yiyor sadece, tadını hatırlamıyordum 🙈 neredeyse sıfır tuz. Biraz da yemeden önce suya tutarsan tamamdır. Foto da çektim gönderiyorum bakarsın kuzum 😘
Ozge_AyazEfee Ipekk groseri de var mı bilmiyorum ama Kenan Evren de çayçiftliğin direk kendi bayisi var
peynirci44 peynir mayasını 5kg süte 1 çay kaşığı ile teleme olana kadar bekletin tülbent gibi ince bir bez ile üzerine bir ağırlık koyarak istediğiniz süzme kıvamına getirebilirsiniz.Malatya arıgıda dan ürünlerimi alıyorum ben çoktaa memnunum