Elifinilki Sontvbukucu Olabilir gerçekten oğlum bir de hasta not olarak ekledim hastalık sordukları yere de yazmıştım ama kabul edilmedik oysaki eşim asgari ücretle çalışıyor bir tek o çalışıyor üstümüze de kayıtlı hiçbirşey yok anlamadım gitti gerçekten
Sontvbukucu Elifinilki benim de esim ms hastası. Ağır bir iste calisiyor ağır sanayide yani onu da not olarak ekledim ustelik
gulcanemin Elifinilki acaba siz en alta kömür desteği ve doğal gaz desteği yazıyor ve ısınma desteği almak istemiyorum dio siz hangisini işaretlednz
Sirinbusra gulcanemin ya bana çıkmış görünüyor temmuz 29 da ama para yatmamış hesap numarası vermiştim. Acaba elden falanmi dağıtıyorlar bilginiz varmi
gulcanemin tubiiik_ canım en alt kısımda kömür desteği doğal gaz desteği yazıyor ve ısınma desteği istemiyorum vardı hangisini isarwtlednz
Sirinbusra Sontvbukucu b nde başvuru devam ediyor diyor . Başvuru yapalı çok oldu . Siz ne zaman basvurdunuz
Sirinbusra gulcanemin canim bende temmuzun 29 unda başvurunuz kabul edilmiştir diyor hesap numarası vermiştim para oraya yatmismidir .
Sirinbusra Sena_2022 benimde kabul edildi yazıyor ama hesabımda para yok ne zaman yatar bilmiyorum. 07.08 de basvurmistum bende
Sirinbusra gulcanemin PTT kapiyami gelip veriyor . Herkese böylemi . Hesap numarası bölümüne hesap numarası ni yazmıştım hesaba neden yatirmiyorlarmis ben şuan evde değilim gelseler nerden bilicem her ay her dkda evde durulmaz saçma olmus