Sirinbusra gulcanemin canim bende temmuzun 29 unda başvurunuz kabul edilmiştir diyor hesap numarası vermiştim para oraya yatmismidir .
Sirinbusra gulcanemin ya bana çıkmış görünüyor temmuz 29 da ama para yatmamış hesap numarası vermiştim. Acaba elden falanmi dağıtıyorlar bilginiz varmi
Sirinbusra Sena_2022 benimde kabul edildi yazıyor ama hesabımda para yok ne zaman yatar bilmiyorum. 07.08 de basvurmistum bende
Sirinbusra gulcanemin PTT kapiyami gelip veriyor . Herkese böylemi . Hesap numarası bölümüne hesap numarası ni yazmıştım hesaba neden yatirmiyorlarmis ben şuan evde değilim gelseler nerden bilicem her ay her dkda evde durulmaz saçma olmus
Whoam Bende yaptım ama sadece sosyal ve ekonomik destek ön başvurusunda görülüyor yanlış mı yapmışım acaba.
Busbirisi tubiiik_ sonuçlara nerden bakılıyor , birde bu yardım beldiyenin saysainda olan yardım demi
tubiiik_ Busbirisi e devletten sosyal yardim hizmetinden veya sorgulamasindan bakiliyo devletin yaptigi 450_600 tl 12 ay boyunca yaptigi yardim
Sirinbusra tubiiik_ banada çıkmış IBAN girmiştim ama elden veriyorlar diyorlar .siz parayı aldığınızda bana yazarmisiniz. Elden mi hesaptan mi onu bilim .evde değilim de ben
MinnakAsel Sirinbusra parayı PTT şubelerinden verilen ATM kartlarından cekiceksiniz ben temmuz ödemesini aldım eve veya elden verme şansları yok öyle bir sistemleri yok
Sirinbusra Mirsim parayı alınca bana yazarmisiniz eldenmi veriyorlar hesabami yatıyor . Ben evde değilim de . Eve gelirse alamam onu bir ogreniyim internet tede yazmıyor