MinnakPanda Gündüz beraber temizlik yapın. Bütün böcekleri yok eden ilaç koydum Vileda suyuna falan diyin. Oyuna çevirin temizliği biraz. Hepsi kaçtı birdaha da gelemezler çok korktular bizden falan diyin. Gece de aynısını yaparsa beraber onun odasında uyuyun
kahvekokusuu MinnakPanda yaptik temizligi daha doğrusu temizlik yaparken sıra onun odasına gelince çığlık kıyamet bağırdı yine oğlum bak şimdi temizlicem hic birsey kalmicak falan anlatmaya çalıştım ama nafile odanin kapısını açtırmıyor artik😔
mustafayamaninannesi kahvekokusuu yaa kıyamam ☺️ Sinek görmüş olabilir mi yada rüyasında görüp korkmuş
kahvekokusuu Mircet bütün camlarda sineklik var evde hic sinek olmaz olsa bile mutlaka fark ederdim bu baska bi korku artık odasina girmiyor oyun icin bile
Kalpatisi_ kahvekokusuu sizden habersiz birileri böcek ile korkutmuş olabilir mi? Oda korktuğundan dolayı rüya görüyo olabilir. Yazdıklarınızı okuyunca tek aklıma gelen birinin korkutması oldu.
kahvekokusuu Kalpatisi_ bir tek görüştüğüm ablam var ama onunla da yanliz birakmam ki biraksam bile o yapmaz öyle birsey korkmus olsa bile bana anlatirdi ablam baska da görüştüğüm (bu aralar) kimse yok
incismom kahvekokusuu aklıma şey geldi. Biz küçükken kardeşim uykusundan uyanır beni böcek olarak görürdü. Travmalı bi çocukluk geçirdik. Uykusunda ağlardı sonra beni istemezdi. Belki de öyle birşey yoktur. Rüyasında falan görüyordur.
kahvekokusuu incismom evet zaten yok böcek falan ona eminim. olsa mutlaka bir tane bulurdum heryeri kaldirdik baktık ruyasinda bir kere gördü ve günden güne korkusu daha da büyüyor 😔
kahvekokusuu Tgcasil inanırım hatta cevseni de var ama boynuna takmayi hic sevmez yastığına taktim bende hafiz yengem var ona da ne zaman gitsem okur hatta aradım söyledim oku diye
Kalpatisi_ kahvekokusuu hımm anladım. Bebeğinizi yatırırken hafif sessiz bi bakara suresi aç odasında okunsun canım. Baş ucunada kuran koy bebeğinizin görmiceği erişemiceği bi yere. İnşallah biran önce bu korkusunu atlatır yazık yavrucuğa. Allah’ım korusun onu korkularından ❤️