Oğlum 25 aylık 1 yaşından beri kendi odasında yatıyor dün gece de her zamanki gibi yatırdım sorun yoktu gece 4 gibi çığlık atarak uyandı (normalde gece uyanması yoktur) koştum yanina su verdim sarıldım ben kötü rüya görmüştür geçer diye düşünürken aglamasinin arasinda zar zor kelebek geldi korkuyorum dedi (onun dilinde kelebek böcek demek) açtım ışığı yatagina falan da baktim yok zar zor 2 saatte anca sakinlestirdik ve kesinlikle odaya girmek istemedi zorlamadim icerde uyuduk bugün gündüz uykusunu odasinda yatirdim hiç böcek falan demedi uyudu aksam yatırırken yine aynı şeyi yapti korktugu da cok belli resmen çırpınıyor odaya girmemek icin normalde hadi oglum yatma vakti deyince elimden tutar odaya giderdik uyurdu şimdi yatma vakti der demez ciglik kiyamet aglamaya basladi zor sakinlestirip uyuttum🤦
Böyle bisey yasayan var mı geçici midir napsam bilemedim nasil davransam simdi esimle aramiza aldik yatirdik ama bu seferde aramizda yatmaya mi alışır yada bu korkusu gecici birseymidir napsam ki😔