Duyulurum Mavsnz06 Fırat’ın karakteri nasıl? Memnunsaniz kıza da bir akarsu ismi verin ama nehirler durmaz buna dikkat edin :)
Veragillerden selambensid Ne güzel.😍 Anlamı ferahlıktan mı geliyor acaba? Kökü “f,r, h” olduğu için öyle düşündüm ama Arapça mı Farsça mı bilemedim.
OptimusPrime Mavsnz06 Demet benziyo sanki atla değil et le biliyor 😂 Dilşad,Fidan Hayat HAyal ırmak Pınar Vuslat
selambensid Veragillerden Arapça kökü ferahtan geliyor ama kelime anlamı bambaşka mutluluk huzur veren demek 🥰☺️
Babasininoglu Mavsnz06 Kesinlikle bir nehir ismi koyun çok severim ben de. Nil ve tuna gibi😍 sadece nehir de koyabilirsiniz. Fonetik olarak diyorsanız farah olabilir 😊
Melikemlk Mavsnz06 merhamet diye bi dizi vardı orda fırat ile narin vardıı NARİN 🥰 her izlediğimde ağlayasım gelir o diziyi kısa kesmişlerdi harcadılar diziyi resmen
gurbetkusu_ Mavsnz06 hep hayalimdi oğluma Fırat kızıma Dicle ismini koymak ama nasip olmadı eşim babasının ismini tutturdu Ali koydum. Bence siz Dicle koyun çok güzel olur