Gryffindor Mavsnz06 Yine bir nehir akarsu ismi güzel olurdu mesela Dicle, Ceyhan, Seyhan gibi. Siz kelime olarak mı uysun istiyorsunuz? Öyle çok zor. Fitnat olur belki ama o da küçücük bebeğe olmaz 😃
GericekilmeKorunmaDegill Gryffindor Gryffindor Fitnat olur belki ama o da küçücük bebeğe olmaz 😃 serefsiz 😂😂😂😂😂😂gülmekten kendimi alamıyorum😂😂😂😂😂ögfffff😂😂😂
CankizimRavzam Gryffindor gülmekten bebe uyandıracam hayır uyanırsa bidaha uyumaz sabah 5e kadar nöbet tutarım 😅😅😅 Nerden girdim bu posta ya
GericekilmeKorunmaDegill Gryffindor fitnat diyince selenadakş burak hocaya yavsayan fitnat tan baskası gelmiyor aklıma😂
Duyulurum Mavsnz06 Fırat’ın karakteri nasıl? Memnunsaniz kıza da bir akarsu ismi verin ama nehirler durmaz buna dikkat edin :)
Veragillerden selambensid Ne güzel.😍 Anlamı ferahlıktan mı geliyor acaba? Kökü “f,r, h” olduğu için öyle düşündüm ama Arapça mı Farsça mı bilemedim.
OptimusPrime Mavsnz06 Demet benziyo sanki atla değil et le biliyor 😂 Dilşad,Fidan Hayat HAyal ırmak Pınar Vuslat
selambensid Veragillerden Arapça kökü ferahtan geliyor ama kelime anlamı bambaşka mutluluk huzur veren demek 🥰☺️