İyi akşamlar ilk dogumumda artık dayanamayinca sezeryan istedim artık deliricektim çünkü 25. Saat olmuştu gücüm de kalmamıştı ameliyathaneye giderken ıkinmalarim başladı fakat korkudan hiç soylemedim epidural vuruldu masaya yattım ebe koştu geldi hocam bu hasta ıkiniyodu gördüm bı bakın isterseniz dedi baktilar ve bı koşturma telaş derken kızım normal doğdu yani sezeryana girip normal doğum oldu prenses doğum gibi . Evet çıkış anını hissetmedim okey fakat ben ne kadar ılınmaya calissam da uyusuktum olmadı onlar bastırdı da bastırdı derken sol kaburgam kırıldı ve evet bel ağrısına gelince 6 yıl oldu hala cekiyorum normal otururken değil ama mesela ayakta özellikle sabit bı şekilde duriyim o iğne yerleri yanmaya sonra da ağrıya başlıyor hala geçmiş değil . Tercih sizin tabi doktorunuz da konuşup birlikte karar vermeniz daha doğru olur . Herkes başka şeyler yaşıyor . Ben çok pişmanım bel ağrımı geçtim o kaburgamin ağrısını hala cekiyorum fazla yemek dahi yiyemiyorum karnım bile sisince battikca batıyor ağrıyor .