Zeynep_Akan Ayla1225 madecassolu kesinlikle temizlemelisin, ama yaralara iyi geliyor. Ben memelyn diye bir kapak kullanıyorum bal mumu emzirmene engel değil temizleme gerek yok… Bir sağlık çalışanı olarak tavsiye ederim
OzgeIseri BsO ayva çekirdeğini ben de kullandım ama yıkamak gerekiyor hemşirem de öyle yönlendirmişti beni
dmr-mne Smymn 40 dakikadan fazla takmayın yazıyordu kutuda siz nasıl kullandınız acaba yardımcı olursanız çok sevinirim 🙏
Smymn dmr-mne canim ben hep yaktim ama sürekli yika cifin emzik biberon deterjani varya onla yikardim elimde sureli havlu pecete ile kurula hep tak bisey olmaz 👍 içine anne sütü doluyor oda iyilesyiriyor hem .ben ilk zamanlar sutlerimi cocuga verirdim suan yeterince emiyo gerek kalmıyor.al canim mycey marka.
bbaycar Ayla1225 ayva çekirdeği jeli, bir de meme uclarını acık bırakmak kurumasını sağlamak Sürekli nemli kalırsa yara iyileşmez Acık yara seklindeyse gümüş kapak kullanmayın, nemli tuttugu icin faydadan cok zarar verir
Kbrakn Ayla1225 ben de lansinohtan hiç fayda göremedim. Sıcak suyla tampon yaptım göğüs uçlarıma çok rahatladı.
dolunay01 Ayla1225 kremle hıc ugrasma .dırekt gumus kapak al ertesı gune bıle rahatlatıyor 1 yasına kadar kullanmadıgım hıc bısey kalmadı egzama bıle oldu o yaradan sonra ama gumus kapak pahalı dıye almamıstım faydası olmaz dıye son cate denedım muthıs bısey cıkar emzır gerı koy super
unsuzkek Ayla1225 lansinoh ve gümüş kalkan mutlaka yara oluyor ama bebeğim 1 ya de 1,5 aylıkken geçti tekrar kullanmadım ne kalkan ne krem bebeğim 4,5 aylık
Alpppk Ayla1225 karbanotlu su ile hem bebeğin dilini hem kendi gögsünüzü silin ben bunda çözüm buldum .bebeğin dilinde pamukçuk varsa eğer yara yapıyormuş
Zehra-Beren Ayla1225 Lansinohu doğumdan bir ay önce kullanmaya başlamak gerekiyor. Siz de öyle yaptınız mı acaba
Golgicisimcigi Ayla1225 gümüş kapakla çözüm buldum meme ucun yarılıyodu kopucak diye korkmıştum hatta en son çare gümüş kapak aldım onla düzeldi 2 haftada 2 aya yakın acı çekmiştim artık yastık yorgan ısırarak emziriyodum acıdan
Kumsalbebek1 Ayla1225 denemediğim hiç birşey kalmamıştı madacasol lansinon linolin gümüş kapak hemde tüm gün takiyordum gümüş kapağı :) hametan avent hava alan kapak zeytinyağı vb hiç biri işe yaramadı 35 gün sürdü bebeğin emme tutma refleksi gelişti öyle geçti :))) bu süreçte beni tek rahatlatan şey meme uçları için plastik emme aparatı var bebeği onunla emzirdim 10 gün kadar o surecttede iylesti sonra aparatı kaldırdım zaten
Kendineanne Ayla1225 bacım üç ay neler çektim bir bilsen… rossman da mamas babydream krem kurtardı beni o pahalı kremler falan iyileştirmedi. Tavsiye ederim. Şifa Allah’tan tabi…
incircekirdegi Ayla1225 iki ay göğüs ucu acısı çektim her şeyi denedim ama en son hiçbir şey yapmayarak kendi haline bırakarak iyileştirdim🤷🏻♀️Sütyenime değmesin diye peçete pamuk vs. koyuyordum, sanırım en çok da onlar iyileşmesini geciktirdi. Onları da bıraktım tabi.