MotherOfAlmila Ayla1225 Ayyy ayni durumu ben de yasamistim. Ne surduysem gecmedi inan ki, artik eziyet olmustu emzirmek. Ta ki eczaci bir abla karisik bir krem yapana kadar. Icerigini bilmiyorum ama disaridaki hic bir krem isimi gormemisti.
Elosunannesi32 Ayla1225 benim bebeğim 3 aylık ilk başlarda göğüs ucumda hassasiyet olmuştu lansinoh krem zeytin yağı kantaron yağı sürekli bunları sürüyordum birde Philips in göğüs kalkanlarını takıyordum kumaşla temas etmediği için rahat oluyordu.Ama hiç göğüs ucu yaram olmadı burda önemli olan bebeğin emerken göğsün kahverengi kısmının tamamını ağzına alması.Eğer sadece ucunu ağzına alırsa yara olur.Doğru emzirmeye odaklanmak lazım
Elisahafsa Ayla1225 ben iki ay gümüş kapak kullandım krem sürmesende oluyor acımıyor al kendine bi tane
Bebemmm Ayla1225 valla burda denilen hemen hemen herşeyi yaptım denedim garmastan madecassol furacin tahin yağı zeytin yağı lanolinli krem fito krem hiç bişey fayda etmedi etmiyorda 1 ay 15 günlük 3. Bebek ama bulamadım bir çaresini bulan varsa banada ulaşsın 🙏🥹😫
Pinarikoo Ayla1225 kırmızı kantaron yağı kesinlikle ne kremler kullandım fayda etmedi ben memnun kaldım düzenli kullanım sonucu faydasını gördüm 🤗
fermaninannesi Ayla1225 valla bende krem kullandım emzirdikten sonra hep sürerdim ama işe yaradığına inanmıyorum maalesef çekiyorsun 1 ay kadar sonra iyileşiyor yapacak bir şey yok bacım 🥲
Ahsenk Ayla1225 lansinoh ile 2, 3 günde iyileşti, lansinoh u sürdükten sonra bebek emerken yikamaya gerek yok aklınızda olsun doğal ürün. Lanolin içeriyor sadece o da koyun yünü yagi imiş
Ahsenk Ayla1225 bir de bebeginiz ucu mu emiyor dikkat edin yanlış emzirme kaynaklı oluyor kahverengi kısmın büyük kısmını ağzına almalı bebek
Zeynep_Akan Ayla1225 madecassolu kesinlikle temizlemelisin, ama yaralara iyi geliyor. Ben memelyn diye bir kapak kullanıyorum bal mumu emzirmene engel değil temizleme gerek yok… Bir sağlık çalışanı olarak tavsiye ederim
OzgeIseri BsO ayva çekirdeğini ben de kullandım ama yıkamak gerekiyor hemşirem de öyle yönlendirmişti beni
dmr-mne Smymn 40 dakikadan fazla takmayın yazıyordu kutuda siz nasıl kullandınız acaba yardımcı olursanız çok sevinirim 🙏
Smymn dmr-mne canim ben hep yaktim ama sürekli yika cifin emzik biberon deterjani varya onla yikardim elimde sureli havlu pecete ile kurula hep tak bisey olmaz 👍 içine anne sütü doluyor oda iyilesyiriyor hem .ben ilk zamanlar sutlerimi cocuga verirdim suan yeterince emiyo gerek kalmıyor.al canim mycey marka.
bbaycar Ayla1225 ayva çekirdeği jeli, bir de meme uclarını acık bırakmak kurumasını sağlamak Sürekli nemli kalırsa yara iyileşmez Acık yara seklindeyse gümüş kapak kullanmayın, nemli tuttugu icin faydadan cok zarar verir
Kbrakn Ayla1225 ben de lansinohtan hiç fayda göremedim. Sıcak suyla tampon yaptım göğüs uçlarıma çok rahatladı.
dolunay01 Ayla1225 kremle hıc ugrasma .dırekt gumus kapak al ertesı gune bıle rahatlatıyor 1 yasına kadar kullanmadıgım hıc bısey kalmadı egzama bıle oldu o yaradan sonra ama gumus kapak pahalı dıye almamıstım faydası olmaz dıye son cate denedım muthıs bısey cıkar emzır gerı koy super