beroo34 Nursahmetyusufaras00 bende yeni doğum yaptım 2 buçuk yaşında da kızım var. Bende kendimi çok geliştirmek istiyorum. Açıktan lise bitirdim tıbbi dokümantasyon sekreteri olmak istiyorum okuyp. Bazen makeup yada estetisyenlik düşünüyorum bu şekilde karar veremiyorum ama önce çocukları biraz büyütmek lazım. Benimde çevremde arkadaşım yok 1 iki komşum var sadece onlarda büyük benden çok sıkılıyorum annemde uzak🤷🏻♀️
Kbrbisi28 Ya diksiyon kursuna gitar kursuna resim kursuna koroya ehliyete dag turlarina dag kamplarina cogu seye bekarken gittim hep simdi bende hicbirsey bulamiyorum acikcasi hamileyken oturup çini yapiyordum hem vakit geciyor hem elimi gelistiriyordum cocuk dogunca toz olmasin diye onuda biraktim simdi resmen sadece yemek ile ev ile ugrasiyorummuzik aletlerim sadece misafir odasinda sus duruyor yaptigim tablolar vs ehliyette cebimde benle yuruyo 😁🤭
Hollymolly incircekirdegi yok düşmüyor hatta ben çoğu zaman unutuyorum kulağımda o kadar hafif. Kulaklıgı kullandıgım ilk zamanlarda ne olur ne olmaz diye AirPods ipi almıştım 20 tl ye mi ne.. doğru düzgün hiç kullanmadım
YsmnShbz Nursahmetyusufaras00 çok güzel bir post teşekkür ederim canım. Bu zamana kadar kpss çalışıyordum çok şükür ataniyorum . bol bol oğlumla vakit geçirmeye çalışıyorum her gün onu dışarı çıkarıyorum. Çocuk gelişimi ile ilgili kitaplar okuyorum. Yeni oyunlar öğreniyorum.
Duygu_turan25 Tarih mezunuyum ama malum ataması az ve puanı çok yüksek kpps de 85 alacak gücü bulamıyorum kendimde ama hazır şimdi evdeyken bebeğim de büyüyene kadar açıktan bir bölüm okuyup da iş sahibi olmak istiyorum var mı açıktan okuyup da kolay iş bulabileceğimiz bölüm
Mrysmg Duygu_turan25 bende aynı niyetteyim bebegimi birakacak kimse de yok zaten ne bugun ne yarin. Umarim gönlünüzce olur
Kameryaserbelma Beybileydii öncelikle teşekkürler bebeğiniz çok küçük ilk bşr kaç ay sizin ona alışmanız ve onun dünyaya adapyaayonu sizi yorabilir.bence sizden bağımsız olduğu zaman dilimine denk gelecek şekilde kendinizi programlayın yani bir yaş civarı sabahları erken kalkıyordum bir saat yada iki saat sonra tamamen ona odaklanıyordum parka görürüyordum hergün duşunu aldırıyordum 1.1.5 saate yakın uyuyordu öğlenden sonrada aynı uyuturken ders vidyoları dinliyordum akşam 11 gibi uyutup gece 2 ye kadar ders çalışmaya çabalıyoedum.benim formasyon aldığım sene biZi Alesle aldılar bide o süreç var ilk önce ona hazırlandım ozaman oğlum daha küçüktü .Annem hafta sonları bakıyordu dersaneye gittim
Beybileydii Kameryaserbelma Evet şu an birbirimize alışma sürecindeyiz bi kaç ay geçsin biraz toparlansın öyle başlamak istiyorum bir de annemle 2 saatlik mesafemiz var belki ben de hafta sonları gidip annemde kalırım bu süreçte. Eğer daha da ertelersem çalışamayacakmışım gibi hissediyorum. Cevabınız için teşekkürler 🌸💖
GizemAtmc Kbra121314 bende niyetlendim kitabı kapattığım an uçup gidiyor her şey çok canım sıkıldı artık. Pes edeceğim galiba 😕
Kbra121314 GizemAtmc Allah yardımcınız olsun ama bi hedefiniz varsa pes etmeyin bence önemli olan başlayabilmek 😊
Minelbabysmpm Ben şuan eczane yardımcılığı , diş hekimi asistanlığı ve hasta kabul tıbbi sekreterlik sertifikasına kaydoldum. Normalde öğretmenim ama atanamadım henüz. Kızımın 3,5 aylık olması da işime yarıyor o uyuyunca ders çalışabiliyorum
Gizemnaz_ Minelbabysmpm cnm buna nasıl ve nereden kaydoluyoruz şartları varmı kısacık anlatabilirmisin musayit oldugunda
3yasakadarsifirekran Nursahmetyusufaras00 Ehliyet , üniversite falan evlenmeden önce halletmiştim zaten. 8 aylık oğlum var , fırsat buldukça çocuk gelişimi ve pedagoji ile ilgili kitaplar okuyorum , online seminerlere ve sertifika programlarına katılıyorum. Şimdilik bunları yapabiliyorum
purplemelon Kızım 2 yasinda. Bu senenin başından beri kurani kerim öğrenmeye başladım. Mekkeye medineye hacca gidenlerle cuzler bile yolladım.suan hatim başladım kendi kendime.hedefim sene bitmeden bitirmek. Ayrıca örgü örüyorm, tez yazmaya çalışıyorum.
Reyhanasya Sltan45_a kendi işyerim var elektrik mühendisiym sabahtan öğleye kadar evdeyım öğleden sonra kardeşim ve annem bakıyor kızıma o zman gidiyorum işe
CeylanMerve Mrysmg Eşime bırakıyorum eşimle çalışma saatlerimiz birbirini tamamlıyor sıkıntı olmuyor 🥰
gurbetkusu_ Nursahmetyusufaras00 hamileyken Almanca A1 ve A2 kurslarını bitirdim lohusayken A2 sınavına oturdum çalıştım girdim sınava geçtim. Şuan 18 aylık oğlum ehliyet istiyorum ama her yer Almanca Türkçe kapandı Türk yerini bekliyorum açılırsa açılır açılmazsa Almancaya gitmeyi düşünüyorum. Oğlum üç yaşında kreşe başlayacak onu götürüp getirecem. Kitap okumayı çok severdim ama ara verdim şimdilik.
3melek_annesiii Nursahmetyusufaras00 kazanip kaydolamadigim universiteye af geldi deli gibi kayıt yaptırmak istiyorum ama ben izmirde uni didimde bebisim 8 aylık kayit yaptirip bu sene dondursammi yoksa burdan başka yere kayit aldirabjlme imkanım var mi? Bilemiyorum deli gibi arastiriyorum… birde tibbi sekreterlik kursuna girmek istiyorum elimde olsun çalışmaya başlamak istiyorum 3 çocuk var malum hayat zorlaşıyor
Beybileydii mry0909 Haklısınız ilerde ne olacağı belli olmaz az çok imkanım varken değerlendirmek istiyorum. Allah yardımcınız olsun🌸💖
Hellomoto Nursahmetyusufaras00 ayağımı bırakmayan Bi bebeğim var bisey yaptırmıyor ama yabancı dil öğrenmeye çalışıyorum. Bebekde öğrenir hem ben öğrenirim diye yabancı şarkı cizgi film vs dinliyoruz uyuduğu zaman telefondan bakıyorum. Ehliyeti çoktan almıştım çok şükür 😀 bebek büyüyünce Bi işe başlarım dil lazım olur