Nursahmetyusufaras00
Yasadigim yer disinda bambaska bir sehre gittim evlenip. Burada aile, arkadas hic bir sey yok. Esimin ailesi dahil. Ben de yalnizim ama hosuma gidiyor pek insan aramiyorum.. ama istanbuldaki 1-2 kiz arkadasim olsaydi iyiydi. Bol bol kahkaha bakimindan.😂 Gerci onlar olmadan da guluyorum ama onlarla daha baska.😂
Suan da burada 3 yas asagisi kimse cocugunu krese veremiyor, verselerde almiyorlar. Maalesef 3 yasi beklemek zorundayim. Tekrar is hayatima kaldigim yerden devam edebilmek adina. Bir diger sorun burasi tatil bolgesi. Ben istanbulda bir plaza da buyuk bir yabqnci sirkette calisiyordum. Isim oldukca iyiydi.. Burada ayni sartlar olmayacak fakat soyle bir sansim var, sinavla bir adliye veya belediye tarzi yerlere girebilirim. Bunun icin 1 sene daha gecmesi gerekiyor. Hem de minnosum 3 yasini tamamlamis olur o zamana.
Onun disinda bol bol geziyoruz kizimla, oyun oynadigi zaman bazen muzik, bazen kitap okuyorum. Bolca da arastirmalarim oluyor tabi ki.
Onun disinda da 2. Universiteyi okumak istiyorum bakalim. Sinavsiz direk girebiliyorum. Fakat minnosum biraz daha buyusun ki degsin gittigime.
Onun disinda tlc ev dekor programlari, sahil evleri vs adalar.. izlemeye bayilirim.👌🏾