2bebelimom_ NariNariKiminYari tuhaf 😂 kolay gelsin güzelce temizlerseniz bişey olmaz bence bu pahalılıkta fırın mı atılır arkadaşlar sanırım şaka yapıyor 😅
mustafayamaninannesi NariNariKiminYari bazen bizde de oluyor yer diye ayırıyorum bi bakıyorum kalmış dolap köşesinde ayırmıcaksın bu adamlara ne bulurlarsa yesinler aslında 😂
NariNariKiminYari mustafayamaninannesi valla ayırmasam ben ne yicem derler ayırsam yüzüne bakmazlar bende napıcam bilmiyorum
NariNariKiminYari 2bebelimom_ bende şaşırdım valla herkes atarım diyor zaten buraya yeni taşındım bütün eşyalarımı sıfırdan aldım küçük fırın falanda değil bildiğin ankastre fırın
NariNariKiminYari simsimum valla siz hop diye ankastre fırını atıcak zenginlikteyseniz hayrına alın bana da bir tane 😂
NariNariKiminYari Elfvli hepsini çok güzel bir şekilde ısıtıp kavurmuşum 😂 allahtan fırının eşit ısı sistemi varda hepsi ölmüş 🙃
NariNariKiminYari 2lokummannesiii valla bende anlamadım fırın kokmuyordu hiç hala daha içi bile kokmuyor
Duyulurum NariNariKiminYari eşiniz eldivenle temizlesin 😕 temizlediği bezi süngeri zaten atarsınız. Yapacak bir şey yok ama koku gelmemesini ilginç buldum ben
NariNariKiminYari Duyulurum hepsini atıcam çöpe midem kaldırmaz bende anlamadım nasıl kokmadı koksa en azından bu kadar beklemeden fark ederdik
Duyulurum NariNariKiminYari ay çok fena ya. Bir de fırının içinde onları erken fark etseydiniz de ayrı bir facia. 😑😑😑😑
EsnadinAnnesi NariNariKiminYari çok geçmiş olsun valla zor durum, amma içini temizleseniz bile belki bi yerlere falan girmiştir,onu nasıl yapıcaksınız
NariNariKiminYari EsnadinAnnesi ay valla bilmiyorum eşim gelse de temizlese artık nasıl yapıyorsa yapsın
Halimea NariNariKiminYari 1 ay hiçmi mutfağa girmedin cnm , bir kontrol etseydin fırını🤮 en sevmedigim hayvanda sürüngenler🤯
NariNariKiminYari Halimea mutfakla salonum bir zaten hiç koku vs yoktu fırınım siyah olduğu için içi de gözükmüyordu fırını kullanmadığım zaman içini açıp bakmıyorum
EsnadinAnnesi NariNariKiminYari youtube bakın en yüksek ayarda fırın temizleme var ,eşiniz temizledikten sonra öyle çalıştırsanız iyi olur
NariNariKiminYari Halimea tepsiyi zaten attık fırını atıp yenisini alıcak kadar zenginde değiliz küçük anam babam usulü fırın değil ankastre fırından bahsediyoruz