NariNariKiminYari WabiSabi bugün temizletmem lazım ürünü bulabilir miyim bilmiyorum sanal markette hava çok sıcak çocukla eziyet gibi geliyor çıkmak akşam bi olsunda temizledikten sonra içime sinmezse denerim artık
ArdenGiz NariNariKiminYari ya inanamıyorum ahahhhha 😂😂😂😂 peki kekin üstünde hiç değişik şeyler görmüş müydünüz hatırlıyor musun 😂
NariNariKiminYari ArdenGiz küp şekeri bardakla ezdiğim için üstünde şeker kalıntısı vardı sadece kırt falan yoktu ama pişmeden önce düştüyse içine o kabarırken içlere doğru girmiştir 🫥
eymenzeynep NariNariKiminYari ilk kez böyle bir şey duydum ya çok geçmiş olsun. Dikkat etmek lazım herkesin başına gelebilir
NariNariKiminYari KaptanMarvel kız misafirim olmak isterse buyursun gelsin bugün hepinizi ağırlayabilirim 😂😂
ArdenGiz NariNariKiminYari sıcaktan düşmüştür tabi 🤦🏻♀️ Ama iyi yanından düşünelim asyalılar bunları yiyor 😅
mustafayamaninannesi NariNariKiminYari yaaaa 😂😂😂 kurtları da mı pişirmişsin 😂😂😂 domol durun temizleyici sık normalde etkilidir 😂😂😂 ay özür dilerim güldürdünüz beni Kocasına karnıyarık ayıran romantik eş 😍 Sonunda benden beter unutkan birini daha buldum gel sarılalım 😂
NariNariKiminYari mustafayamaninannesi ayy valla ben karnıyarık bıraktığımı bile hatırlamıyorum yemiştir diye tahmin ediyordum
gokkusagitozu Ahahah ya komik ama olabilir neden olmasın ben olsam fırını atarım ya içim rahat etmez birdaha içinde birşey yapıp yiyemem ne kadar pahalı olursa olsun
NariNariKiminYari gokkusagitozu akşam eşime foşur foşur fırçalatıcam canlı olsalar napardım bilmiyorum ama ölü oldukları için etrafı saramazlar 🙃
mustafayamaninannesi NariNariKiminYari bazen bizde de oluyor yer diye ayırıyorum bi bakıyorum kalmış dolap köşesinde ayırmıcaksın bu adamlara ne bulurlarsa yesinler aslında 😂
ikiKudurukAnnesi NariNariKiminYari o kırtlar 1 ay boyunca fırından eve süzülmemişler mi ayol evde de mi görmedin
NariNariKiminYari ikiKudurukAnnesi fırın kapağı kapalıydı çıkmaları imkansız içinden eve süzülse hemen fark ederdim fırın üstünde ocağım var günde 1 saatim orda geçiyor
2bebelimom_ NariNariKiminYari 😂😂😂😂😂uzun zamandır böyle gülmemiştim ya bu sıcaklarda hiç burnunuza da mı kokmadı başak burcu olan ben çıldırıyorum bu arada 🥴😂