Zehrabaysan Asilahmet yoğurt çorbası sebzeli sulu pilav ana yemek yok😂 bebişle biz bunu yedik baba dışarda yedi zaten o yüzen ana yemek yok
Asilahmet Zehrabaysan zaten biz zeytin peynirde yeriz çocuklarla ama herifler olunca doğru düzgün yemek şart anam😂😂
KahveliVera Asilahmet eşime tavuk patates yemeği yaptım kendime taze fasulye yaptım kızımla babası yer onu ay ben sıcak valla pilav makarna çorba hiç bir şey yapmıyorum sadece yemek karpuz yeter yenmiyor zaten
Mihrakuzusu Asilahmet ben yufkaya sarıyorum. Çok güzel oluyor. Nefis yemek tariflerinden bakabilirsiniz
Elbet1gunn Asilahmet Düşünmesi yapmasından zor ya yapmaya usenmiyorum ama düşünemek öldürüyo tüm hevesim kaciyo resmen 😂
Masal_1 Asilahmet ya şimdi biz biraz yediklerimize dikkat ediyoruz adeta fil gibi olduk 😂😂 o yüzden bulgur daha masum dedik 😂😂
Asilahmet AbrhamH kayınvalidemler onu buğdayı pişiriyor nohutla güzelce yoğurtlayıp öyle yiyiyor oda çok güzel oluyor
Asilahmet Sedacyln ara sıra yapıyoruz öyle şeyler ama evde 2 yaş bir oğlum 3 aylık olacak minik kızım ve dağ kaçkını bir babamız var 😂😂
Minikbirkalp Eşim yok bende kendime ve oğluma makarna ve pirinda soslu kanat salata yapmayi düşünüyorum ☺️
Asilahmet Minikbirkalp ben üşeniyorum bugün çok hep yattım daha yatmak istiyorum 🤣🤣 fırında karışık kızartma yaparım büyük ihtimalle 🤣🤣
Deletedmom_21 Asilahmet bugün bizde islim kebabı şehriyeli pirinç pilavı salata şalgam ve karpuz var birde aşure 😂😂