Masal_1 Asilahmet şimdi markete çıkıp alıcam bi tavuk atıcam düdüklüye haşlansın yanına da tavuk sulu bulgur pilavı bide yaparız yeşillik salatası mis 😂 üşengeç menüsü tam 😂😂
MinelAskEla Mercimek çorbası Kavurma yapıyorm şimdi dünden de Pilav ve de küçük kaseye yetecek kadar kuru fasulyem var onlar biber turşu ve soğan söğüş yapıcm
Alaranaz Asilahmet Bende bugün yorgunum o yüzden poğaça, patates kızartması, Menemen ve çay yapıcam akşama 😀 Akşam kahvaltısı gibi bişey 🤣
ikranur8 Bizde söğürme var bugün patlıcan közlemee soğan biber sarımsak domatese birleşiyor adına söğürme deniyor yanına cacık da var biraz yeter de artar çok şükür 🤲
Elaninannesiiii Asilahmet yoğurt çorbası yaptım hem kızım hem bizim için ve İzmir köfte ile pilav salata yapıcam 🌸
Minikbirkalp Kumsalve_annesi16 yap valla ayda yılda bir oluyor oğlum hasta bebeğim de uyumuyor yapmaya pek fırsatım da yok aslında o yüzden en güzeli ödüllenmek 🤣🤣
endoplazmikretikulumiste Asilahmet zeytinyağlı biber dolması köfte sağlıklı unlarla açılmış bir mantı olabilir yeşil fasulye iyi temizlenmiş yeşilliklerle tavuklu salata kavun karpuz tarzı ilerleyebilirsiniz ayranaşı filan
AbrhamH Asilahmet ayranlı buğday corbasi yap soguk soguk yersiniz. Benim yogurdum kalmadigindan yapamiyorum. Erzincan yoresijjn. Icine salatalik ufatip kuru nane serpistirip yiyosun cok guzel oluyo yazin.
Asilahmet AbrhamH kayınvalidemler onu buğdayı pişiriyor nohutla güzelce yoğurtlayıp öyle yiyiyor oda çok güzel oluyor
Asilahmet Sedacyln ara sıra yapıyoruz öyle şeyler ama evde 2 yaş bir oğlum 3 aylık olacak minik kızım ve dağ kaçkını bir babamız var 😂😂
Tiredwoman Asilahmet ya bende bayılırım eşimde sever etki kıymalı yemekleri yemek seçen biri olunca evde yemek yapmak daha da zorlaşıyor benim büyük kızlarımda öyle