ReisinKizi Saresi benim için fiyatı önemli açıkçası. Bunu boş bir odam var orası için alıcam ve çok kaliteli içime sinen bir şey almadıktan sonra (beğendiklerim 40 binden başlıyor) fiyatının minimum seviyede olmasına bakıyorum. Yani oturulsun ve çok demode durmasın yeter 😁
ReisinKizi Saresi baktım da modeller vivensedekilere çok benziyor hatta aynısı olabilir. ürünleri aynı olabilir mi?
Gulra ReisinKizi yatak odası salon almıştık yatak odasında baza çöktü cekmeceler açılmıyor salın takımının ayakları çöp oldı
Deletedmom_36 ReisinKizi Gorumcem mobilyasini aldi 1 haftalik evliyken konsolu alt taraftan kirildi nevat ne yoksa tv dahil kirildi.Tekrar yapildi su an ayni yerden konsol harita gibi catladi konsoli bosalttilar tv si yerlerde geziyor 2 aylik gelinin
Asyaveannesi04 ReisinKizi eh işte çok da aman aman değil köşe koltuk aldım çocuk olmadan önce dikişleri attı 🤦🏻♀️
Miniminnakbebe ReisinKizi biz bi dolap almıştık resmen saçma sapan bi şey oldu monte edince 😂 bi de soyulan yerleri vardı. Biz açıp bakana kadar iade süresi geçmişti ama sorun etmeden iadeyi kabul ettiler tek iyi yani o oldu
Saresi ReisinKizi zaten çoğu aynı üreticiden tedarik ediyor. Üreticiler belli sadece vivense gibi markalar marka olduğu için kâr oranları yüksek
Halimea ReisinKizi koltuk takımı evet sert bende 4 sene önce aldım krem renk ,kolay kolay kirlenmiyo temizligide kolay. Konsoluda cok kullanışı, yatak odası takımımı da ordan aldım. Sadece yatak odasının dolabını sürgülü aldığıma cok pismanım …
Deletedmom_36 ReisinKizi Guya uzerinde cok esya varmis bir yemek takimi o kadar . Benimde konsolum var bazen yeri geliyor birsey icin uzerine cikiyorum ici dolu 3 kere ev tasidim tas gibi masallah
Halimea ReisinKizi beğendiysen al cnm , ama mağazasından al cnm , görüp almak daha iyi ,fiyatları pahalı biraz…