Deletedmom_36 ReisinKizi Guya uzerinde cok esya varmis bir yemek takimi o kadar . Benimde konsolum var bazen yeri geliyor birsey icin uzerine cikiyorum ici dolu 3 kere ev tasidim tas gibi masallah
Halimea ReisinKizi beğendiysen al cnm , ama mağazasından al cnm , görüp almak daha iyi ,fiyatları pahalı biraz…
Mrvekpk ReisinKizi oturma odam grubum masam konsolum hepsi vivense marka 2 yıl oldu surekli koltuklarin uzerindeyz neler neler geldi basina hala taş gibi 👌
Ceren33 Benim de tüm evim koltuk konsol yemek odası yatak odası vivense koltuk hariç hepsinden memnunum koltuğunda kumaşından memnun kalmadım rengi solmuş gibi oldu
meg2022 ReisinKizi koltuklarını bilmiyorum ama gardrop aldım internetten görüp beğenmiştim fotoğrafları efsaneydi neyse geldiler kurdular malı pek iyi çıkmadı kurulduktan sonra da iade edemedik. Aşırı pişman oldum verdiğim paraya acıdım. Görmeden almayın derim
bayankitapkurdu ReisinKizi alacağınız markaya bağlı. Kardeşim nakliyesinde çalışıyordu. Trendyol gibi düşünün her markanın ürünleri var. Önemli olan iyisini seçmek
Erii99 ReisinKizi iki sene önce madrit koltuk takımını aldım taş gibi iki tane ogullarım hep üstünde leke vs oldugunda hemenn temizleniyo ben memnunum akıllı tüketici burdan alır hesabı modelide cok şık bakın isterseniz