Hilalceee Maviscik Her bebek çok ağlayarak geçirmiyor benimki hep ağladı belki sizinki sadece huysuzluk yapar 💞🙏
Maviscik Hilalceee Atak olduğunu bilmiyordm ama şimdiden ağlamalar uykuya direnmeler başladı demekki atak habercisiymiş 😊
Ceyceylan Hilalceee rica etsem bana da yardımcı olurmusunuz 🙏 10.12.2018 Doğum tarihi beklenen 15.12.2018 erkek bebek şimdiden teşekkrler ☺️
Hilalceee Ceyceylan 13 gün kalmış atağın bitmesine şuan ataktasınız yani🙏Sonra uzun bir süre rahat görünüyorsunuz 💞
Hilalceee Kcmrr22 Evet kesinlikle😔 yatırsan yatmaz kaldırsan ağlar ne istediğini anlayamadığımız hop orda hop burda geçirmeye çalıştığımız yorulduğumuz dönem, geçiyor diyorlar geçecek de nasıl geçecek😅 Allah güç versin hepimize 🤲🙏❤️
Sweetmom Hilalceee canım benimkine de bakar mısın 4 Ocak 2019 doğdu doğması gereken tarih 13 Ocak erkek bebek. Dişi çıkmadı hala omdan mı acaba aşırı huysuz ben ne yapacağımı şaşırdım artık
Fatma06 Hilalceee canim bizede bakabilirmisin dogdugu tarih 01.05.2019 😊39+2 de dogdu kiz bebek suan cok huysuz atak haftasindamiyiz acaba
Zgns Hilalceee Bizimkinede bakar misiniz oglum com huysuz Tahmini dogum 17 haziran gerceksen dogum 14 haziran 2019 Erkek