Ecemegem Göğüs hassasiyeti dokununca bile acıyordu ilk gebeliğinde ikincisinde de ilk belirtim bu oldu benim
Reyhanasya 2minnosannesi0 3 haftalıkken fark ettim aşırı koku hassasiyeti vardı 4 haftada test yapmıştım
Kalpatisi_ 2minnosannesi0 hiç bi belirtim yoktu sadece adetten 10 gün önce 1 kere kırmızı leke geldi adet oluyorum sandım sonra 3 gün boyunca kahverengi leke geldi adetimden 1 gün önce test yaptığımda öğredim hamileliğimi
Mrvsmt2502 2minnosannesi0 kalp atışım hızlandı 2 haftalıkken fark etmiştim adetime 1 hafta vardı 🥲 bide bel ağrısı olmuştu
melekdag 2minnosannesi0 adet başlangıcı gibiydi fark olarak belimde kahverengi çizgi ilk andan itibaren belirince ordan anlamıştım herkeste ilk zamanlar çıkmıyor tabi .
Alminazli 15 haftalıkken öğrendim hiçbir belirtim yoktu regl de oluodum baş agrim çok vardı ağrı kesici icicektim iç güdüsel bişey oldu test yapmak istedim ve pozitifti 😁
Gulsah33 Alminazli hemen hemen 4 aylıkken mi ogrendiniz gerçekten? Karninizda hissetme falan da mı olmadı yada kilo artışı falan ? Çok şaşırdım valla 😯
aybikreis 2minnosannesi0 5+2 hamileyim. Planlıydı benimki bekliyordum bu yüzden kendim belirti üretmiş olabilirim. En net olan kalp çarpıntısı baş dönmesi ve bulantı,1 haftadır yaşıyorum
Deletedmom_22 2minnosannesi0 4,5haftalık hamileyken başladı Mide bulantısı Çok uyumak Sık sık idrar gelmesi Halsizlik
[silindi] 2minnosannesi0 ilk belirtim iki hamileliğimde de kahverengi lekeydi adetten 1.5 hafta önce kdar. 4.ve 5. haftada ise kasıklarımda ve tam ortasında rahim bölgesinde seğirme başladı. birincide de oldugu için ikinciyi erken anladm.
Muru 2minnosannesi0 ben memelerimden anlamıştım 🙈 çevresi büyümüştü ve öğrendiğimde 2 haftalıktı şok olmuştum
Taha_emir brnglnr 2minnosannesi0 hiç bir belirti göstermedi adet günüm geçince test yaptım hamileydim