Bsragktg0802 Uyku uyku uyku sadece uyuyordum hep uyumak istiyordum 😂 sabah 9 da olan işime 12 de gidiyordum çok fırçalar yedim 😂 ama hamile olduğumu öğrendim sonra işe son verdim 😂
Banunur 2minnosannesi0 aynı adet olacakmissim gibi hafif karın ağrım vardı yine adet olucam diye düşünüyordum günü geçti 4 gün falan test yaptım saniyesinde belli oldu
1armintosannesi 2minnosannesi0 aslında benim bilmediğim bir belirti yani hamile olduğumu bilmiyordum ve canım aşırı derecede hiç yemediğim bir şey çekmişti şimdi burda yazmıcam sütünüz çekmesin 😊
mavilimorcicek41 2minnosannesi0 oğlumda içime doğdu bu hamileliğimde adete 6 gün kala lekelenmeyle öğrendim 😂
Ysalvatore 2minnosannesi0 normalde yazın çok sıcaklayan biri değilimdir ama inanılmaz ateş basıyodu vantilatör açıp yatıyodum
Oguuu26 Kafam ağır ağır olmuştu sanki hep uykum var gibi 3-4 haftalıktı öğrendim adetimde 10 gün geçince test yapmıştım😍
Bebikobilge 2minnosannesi0 adet gecikmesi ve aşırı uyku hali… Doğum yapana kadar öğlen uykusu yaptım 😊 sonrasıni biliyorsunuz. 😀
Zynpsare 2minnosannesi0 adetim biteli 1 hafta oldu 4 gündür mide bulantısı çekiyorum adet görüp hamile olma ihtimali var mı acaba
Elizkusannesi26 2minnosannesi0 Normalde çok fazla yemek yiyen birisi değildim ama aşırı derecede iştahım artmisti
umutomer3800 2minnosannesi0 reglımden bır kac gun once hafıf pembemsı bı lekelenmem olmustu ordan anlamıstım
Nedenneden 2minnosannesi0 adet olmama yakın canım tatlı çekerdi çekmedi göğüslerim şişerdi şişmedi o kadar yorgun halsiz uykusuzdum ki dedim bi tuhaflık var ama hayırlısı Adetime 1 gün kala biranda bir şişti göğüslerim acıyordu resmen genel olarak halsizlikten anladım ben çok uykum geliyordu ya hasta olucam grip falan yada bişey var dedim hamileymişim denemenin 2. Ayında tuttu 😀