antropologanne BuzluKahve Merhaba, 2 yasinda kizim. Gece terörü sebebiyle verdi psikiyatri doktoru. Ama biraz arastirdim kafam karisti. Cevremdekilerde vermeme taraftari. Sizin bilginiz varmi acaba ?
BuzluKahve antropologanne kızım başka bir antipsikotik ilaç kullanıyor bir süredir. Risperdal yan etkileri en çok olan ilaçlardan biri aslında. Yaşı da oldukça küçükmüş. Gece terörü için psikiyatrist değil de psikolog ile ilerlemeniz daha faydalı olabilir. Atak gelmeden uyandırma yöntemini denediniz mi?
antropologanne @Tiredwoman Merhaba, size yazacaktım. Ben kızımı psikiyatri doktoruna götürdüm. Risperdal aksamlari 0.25 ml ver dedi. Basladik kullanmaya. Vede ek olarak kres önerdi. Kres olmadan ilac etkisiz kalir dedi. Su an tatildeyiz eve dönünce kres bakmayi dusunuyorum. Aklimda oyle kalmis sizedemi ilac vermislerdi ? Kullandinizmi acaba ?
Tiredwoman antropologanne doktorumuz bize prozac vermişti şurup ben 1 hafta kullandım ama devam etmek istemedim açıkçası teşekkür ederim bilginiz için umarım düzelirler
antropologanne BuzluKahve Bizim krizimiz cok uzun sürüyor, problemimiz bu. Bu sebep bu ilacı uygun gördü. ilaçsızda gecmez dedi, kriz uzun sürdüğü icin. Özel degilse siz neden kullaniyorsunuz acaba ?
mira___ antropologanne merhaba benim yeğenim bebekliginden beri kullanıyor. Kendisi özel gereksinimli bir birey sakinleştirmek için. Başka bir doktora daha gidebilirsiniz
antropologanne mira___ Anladım. Kafam cok karisti saniyorum baska bir doktora daha gidecegim. Sizin miniginizede Rabbim her konuda yardim etsin insallah ❤
BuzluKahve antropologanne Dürtüsellik sebepli kullanıyor kızım. Siz başka bir doktordan daha fikir alın bence.
mira___ antropologanne şimdi kocaman delikanlı oldu. Hala kullanıyor. Uyku terörü demişsiniz bence onda gerek yok ama doktorlar daha iyisini bilir.
antropologanne mira___ Normalde evet yaygın olarak kullanilmiyormus ama bizim atak süremiz ve tak siddeti epey fazla oldugu icin ilacsiz bir cozum yok dedi doktorumuz. Mecbur kaldim.
aycaesila antropologanne 30 aylık kızım mecbur bende kullanıyorum kendine zarar veriyor çünkü kafasına vura vura kaç ay kullandınız düzeldi mi
antropologanne BuzluKahve Sizede cok gecmis olsun, evet evimize dondugumizde baska birinden daha randevu alip gidecegim. 💐
Zeyno111 BuzluKahve Merhaba iyi geldi mi acaba bizde dürtüsellik sebebiyle başlayacağız doktor 0.25 ile başlatıp 10 gün sonra sabah akşam 0.5 şekline dönecek 1 ay sonra kontrol dedi. Yan etkisini gördünüz mi 4 yaşındayız ısrarları inat durumu okulda arkadaşlarına vurma ısırma dürtüsellik o kadar fazla ki 😞
BuzluKahve Zeyno111 merhaba, benim kızım ergenlikte😅 O yüzden muhteşem ilerleyemesek de etkisi var diyebilirim. Kızımda vurma ısırma gibi fiziki eylemler hiç olmadı ama çok ısrarcı, dediği olsun isteyen ve sabrı son sınırına kadar zorlayan bir çocuktu hep.