Dilaraaaaaaa Biranneyimm hanımelinin kokusunu eşim hiç beğenmiyor 🙄 bende amber aldım oda güzel kokuyor
Dilaraaaaaaa minikbabyy bu güzel kokuyor ilk defa aldım kalıcı olup olmadığını gorcez 😂 Bilmiyorum ki canım aldım bir kere sanki hiç deterjan koymamış gibiydi siz hangi renk paketi kullanıyorsunuz acaba benim çocukların sürekli leke
Dilaraaaaaaa Eylusunannesiii abc 1 kere almıştım nedense hiç beğenmedim belki aldığım kokusu güzel degildi
Eylusunannesiii Dilaraaaaaaa normal olani bende begenmedim parfumia olani denedin mi ? Valla benim ustumdeki kokuyu kim aliyosa parfumumu soruyolar yumuşatıcı deyince sasiriyolar cok kalici ve yillardir kullanırım 😌
BirVeraAnnesi35 Dilaraaaaaaa amber kokusu çok güzel ama kalıcı değil yumoş grubunda en kalıcısı hanımeli ben hepsini denedim
Asl90 Dilaraaaaaaa tüm yumuşatıcıları denemiş biri olarak en iyi kokan ve kalıcı olan açık ara yumoş lilyum koyu mavi paket.
JstDef Dilaraaaaaaa Atopik egzamalı kızı olan anneyim. Bu posta da yanıtları okuyup üzülmeye geldim 😄
Asl90 Dilaraaaaaaa onuda kullandım canım ben ama lilyum gibi değil bi dahakine mutlaka lilyumu dene o kokuyu beğenmeyen görmedim daha kalıcılık olarakta amberden iyi