SeverusSnape Dilaraaaaaaa abc yumusaticilarini denemenizi oneririm. Orkideli ve bebek icin olani favorilerim. Cok hafif ama mis gibi kokuyorlar ve kokulari bayagi kalici.
minikbabyy Dilaraaaaaaa bingo lovely kullanıyorum senelerdir çok kalıcı ve çoook hoş kokuyor. Hem toz deterjanını hem yumuşatıcısını beraber kullanınca daha kalıcı ve yoğun oluyor kokusu🙈
NisaSeda21 Yumos extra amber öf diyorum sana efsane kokuyor ondan önce de yumosun hanımelini kullanıyordum oda güzel
Dilaraaaaaaa NisaSeda21 öyle mi bende böyle kokusu kalıcı olsun istiyorum yeni çıkmış o yüzden onu alma konusunda tereddüt ettim
Dilaraaaaaaa minikbabyy Bingo manolya sipariş verdim inşallah güzeldir 😂 bingonun toz deterjanini beğenemedin ya
Minnosannesii Dilaraaaaaaa yumoş mavisini alıyorum efsane kokuyor. Kalıcılığı diğerlerine göre çok daha fazla. Birde yeni çıkanları bende ki bitsin onları deneyeceğim.
Dilaraaaaaaa Minnosannesii yeni çıkanı sipariş verdim amber olan inşallah güzeldir bir arkadaş çok kalıcı kokusu demiş
minikbabyy Dilaraaaaaaa evet manolyada çok güzel kokuyor ama ben lovelyden vazgeçemiyorum😂 ya öyle mi neden ki gayet güzel temizliyor bizim kıyafetleri. Ki eşim yağlı işte çalışıyor makina yağlarını falan söküyor hep
Dilaraaaaaaa Biranneyimm hanımelinin kokusunu eşim hiç beğenmiyor 🙄 bende amber aldım oda güzel kokuyor
Dilaraaaaaaa minikbabyy bu güzel kokuyor ilk defa aldım kalıcı olup olmadığını gorcez 😂 Bilmiyorum ki canım aldım bir kere sanki hiç deterjan koymamış gibiydi siz hangi renk paketi kullanıyorsunuz acaba benim çocukların sürekli leke
Nimetdogann Dilaraaaaaaa yumoş amber ben kokusunu hiç sevemedim ama inanılmaz kalıcı kokusunu severseniz deneyin :)
Dilaraaaaaaa Eylusunannesiii abc 1 kere almıştım nedense hiç beğenmedim belki aldığım kokusu güzel degildi
susunbebekuyuyo Dilaraaaaaaa rossmandan alman markalı granül yumuşatıcı top top şeklinde makinaya bi kapak atıp eşyaları atıyorum yıkıyorum lavantalı benim ki mis gibi parfümlü oluyor