Meme reddi çözümlerini YouTube de birçok uzman ve tecrübe edinen anneler yaşadıklarını ve nasıl atlattıklarını çok güzel anlatmış adım adım uyguladığınızda gerçekten işe yarıyor bir araştırıp konuya yoğunlaşıp aşmak için çaba gösterirseniz bir ödeme yapmadan aşabilirsiniz sorunu. Ben de sarılık dönemi doktor yönlendirmesi ile mamaya bulaşmıştım ve biberon daha akıcı geldiği için bu durumu birkaç kez yaşamıştım ; anne için psikolojik yıkım resmen meme reddi.. bebeğe çok üzülüyor insan anne olarak.. ama çözümlenebileceğini anlıyorsunuz biraz araştırıp uygulayınca; Bebeğiniz ile sağlıklı iletişim, bol ten teması, birlikte banyo ve meditasyon hatta banyoda emzirme , kaşık biberon( çok işime yaradı) , emzirirken aradan ince şırınga ile mama ya da sağılan sütü vererek emmeye teşvik,( bu da uygulanıp işe yaradığını görebileceğiniz ve memeye tekar döndürebileceğiniz basit ve etkili bir yöntem tabi anne yorulacak biraz ama olsun …. 😇ya da Eds sistemi , bir süre emzirme kampı yapma, (biberon kullanılıyorsa alışkanlığı anne sütü akışına ve ağza teması memeye yakın üretimde kaliteli biberon kullanımı da önemli ) vs vs. Vs şeklindeki başlıklar halinde çözümler mevcut tabi burada özet geçebilinir biraz araştırıp uygulayın inşallah bebeğiniz şifalanır sütünüzden🙏Bir de e bebekten alışveriş yaptığımızda ücretsiz emzirme danışmanı verip birkaçından seçme hakkı bile vermişlerdi kaç kez ( telefona link geliyor) galiba belli bir tutarın üzerindeki alışverişler için ama emin değilim. Ben süt artırmak, mamayı bırakmak için ve bebeğin sürekli emmek istemesinin ve kafamdaki doymadığı korkusu mu acabalarımın çözümü için görüşmüştüm sütü arttırıcı ve yağlandırıcı vs çözümleri olmuştu, sağolsunlar ücretsiz yardımcı olmuşlardı. YouTube de de gerekli bilgi verilerini işe yarar şekilde bulabilirsiniz ücret vermeden . Umarım biraz ışık olur paylaşımlar🙏