Merhabalar..gebelik şüphem var fakat çok çok korkuyorum sonuçtan…Şuan bir kızım var 4 aylık..Çok severek kurulmuş bir yuvadan ve planlı istenen beklenen bir gebelikten olan..çok zor bir lohusalık geçirdim..4.aydayiz ve şuan bebekli hayata yeni yeni adapteyim…ve asla ikinci çocuk gibi bir düşünce belki 5 sene sonrası için bile yok…bu maksatla çok daha iyi korunmasız gerekti belki…eşim prezervatif kullanmak istemedi hepp..ne kadar soylesemde..o spiral taktırmak istedi bende onu istemedim..hep bu tartışmalar arasında gel git olurken..sadece dışa boşalma yöntemi ile devam ettik..ona göre kendinden emin..ama tam bir koruma değil bu bunu hepimiz biliyoruz..:(şuan adedin iki gün geciyo..ve tum adet belirtilerimde var fakat olmuyorum bir türlü:(ki günü gününe olurum hep..:(ve ilk gebeliğim deki belirti beyaz süt kıvamında bir akintida gördüm az..dahada endişelendirdi bu durum beni…birazdan test yapicam ama çok korkuyorum..belli edermi net o testten acaba….geciken bir adet dongusude olabilirmi sadece…nolur öyle olsun..şu sonuç bir negatif çıksın spiral mi hap mi en etkili yöntem neyse hemen yaptircam yeterki sadece oylesine bir gecikme olsun hamilelik olmasın…:(((((