ssl kbra2234 doğum yaptıktan sonra iki kez adet gordum ve günü güne oldu düzenli…insallah yoktur inşallah..Rabbim isteyene versin…
Nlvdgn ssl emziriyor musunuz.bildigim kadarıyla emzirirken duzensz adet veya belli bir süre hiç adet olunmuyormus.stres yapmayın ve test yapın 🤗ben beş buçuk ay önce dogm yaptm sadece iki kere adet oldum.dogumdan sonra her ay adet gördünüz mu
ssl Nlvdgn mrb emzimiyorum sütüm kesildi sadece mama ile besliyorum..doğumdan sonra düzenli iki kez adet gordum. bu ayda aynı tarihte bekledim yine ama iki gün geciyo:(
Zaraaa ssl doğumdan sonra ne zaman adet oldunuz benimde bebeğim 4 buçuk aylık ben geçen ay ilk defa adet olmuştum bu ay adetim bir hafta gecikti bende sizin gibi çok korktum ancak doğumdan sonra böyle düzenlisizlikler normalmiş korkmayın bence
ssl Zaraaa 4 ay önce doğum yaptım iki kez adet gordum bu 3.olucakti..insallah nsallah sizin gibi olur benimde..bir çocuğa zor bakıyorum zar zor adapte oldum..tek basimaydim hep çünkü….
Zaraaa ssl bende bir defa olmuştum ikincisinde oldu böyle gecikme evet daha bebeler küçük zor oluyor test yaparsanız bizi de bilgilendirin
Leyla27_mahmut ssl canım düzensizlik olabilir bende korkuyordum sizin gibi benim adetim hrr ay düzenli olurdu 10 gün geçti bi ay bi ayda 5 gün geçiti ama sonuç negatif çıktı ☺️
Peri_sshh ssl bence hamile değilsiniz düzensizlik olabilir bide adet belirtisi de yasiyosaniz 1 hafta bile geç olur gene adet olursunuz siz testi yapın bakın hayırlısı neyse o olsun
Trkcnnnn ssl canım bende 4 gün falan gecikmiştim Sende ki gibi tüm belirtiler vardı ama olmadım doğumdan sonra olabilir böyle şeyler 4 gün gecikmenin arkasına oldum ben
baby-mom ssl Hem korunmak istemiyorum hemde gebelik istemiyorum diyorsunuz ne diyelim yani? Biz keyfimizden mi spiral taktırıyoruz hap kullanıyoruz
Tazeanne06- baby-mom 😅😅 o kadar haklı bi yorum yapmışsın ki korunmayarak bebek düşünmemek çok iyi ya😂😂
ssl baby-mom mrb evlenmeden önce adet gecikmelerim ve çok ağrım olurdu kadın doğum doktoru doğum kontrol hapı vermişti o zman garipsemistim bu durumu ama bir süre kullanmıştım ve o haplar o dönemde bana aşırı yan etki yapmisti sonra doktorum yine değiştirdi..o da öyle yaptı…geçmişten kalan böyle bir etki olduğu icin o hapları kullanmak istemiyorum..yorumunuz size göre doğru olabilir…ama o mantıksız düşünceye sahip biri yada bilinçsiz biri değilim kendimde hemsireyim ayrıca…..spiral yöntemi tam anlamı ile aklıma yatmayan yönleri var ve zaten araştırıyorum şuan bulunduğum bölge ve tamamen çoğu zmam yanlız olduğum için bu konuda bir atak yapamadım ve sezeryan doğum yapanlar için bir süre beklenmesi gerektiğini biliyorum elbette o süre şuan doldu…hem gebe kalmak istemiyorum evet ve onlemimide Alicam sadece içime sinmeyen durumlar ve şartlardan dolayı biraz beklemek zorunda kaldm
AlpisinAnnesiiii Bebegim on aylık, bı kac kez düzensiz şekilde adet gördüm hatta her ay şüpheye kapıldım. Bence bebiş yoktur sadece hormonal olarak duzelmemissiniz halen 😊 içiniz ferah olsun
Canselinkizi Can 1 sene anca düzene giriyor adet korkma bende dün sanmıştım gebeyim sonra gece adet oldum çok şükür dedim ama baş agrusi mide bulantısı idrarda yanma oluyor du bende bide 4 adet gecikince hamileyim sandım 😂😂
gokkusagitozu Ben korunurken hamile kaldım geri çekilme ile daha kolay kalınır maalesef bir hafta içinde ikinci doğacak benim inşallah yoktur ne diyim
Caglamm ssl selam benim de 3 gün geçti ve oldum çok şükür rüyamda kabuslar gördüm korkudan ya hamileysem diye. Bugün de olmasaydım test yapacaktım artık. Bence şüpheye yer bırakmayan gidin eczaneden bir test alıp yapın.en azından içiniz rahatlar
Mavis06 ssl bende bebeğim 4 aylıkken adetim 10 gün gecikmişti korkudan test yapamadım sonra Bi cesaret yaptım negatif çıktı ve o hafta gidip sprail taktırdım biz de prezervatifle korunuyorduk o süre içinde yani doğumdan sonra böyle düzensizlikler olabiliyor inşallah seninki de öyledir