Prettyy00 Ozlem-pr21 kuyumcuyuz biz 8 ayar bence alma. Bakır olarak görüyoruz satarken kıymeti yok ve zamanla kararıyor. Ben e 14 ayar güzel bir künye alabilirsin. Dursun dersen ama bilezik zaten dışarıdan da zamanla karardığı belli oluyor. Kararmaz diyene kulak asma
MelekAras Prettyy00 merhaba eşim kuyumcu diye belirtmişsiniz bi soru sorabilir misiniz Halep zinciri almiş eşimde ama 22 ayar diye ama üzerinde 21 875 yazıyor bu nasıl oluyor acaba ?
Guneskiz48 Ozlem-pr21 hevesiniz varsa tabiki alın benim hevesim olmadığı için 22 ayar bilezik bile almayı doğru bulmuyorum çünkü hayatta takmam
Prettyy00 Ozlem-pr21 14 ayar değişir bir künyeye göre bilezik daha uygun olur 8 ayar bilezik le arasında 1500 2000 oynar. Çok sarı dursun istersen bir de 22 suyuna soktur oh mis
Prettyy00 MelekAras 22 ayar 923 yazması lazım aldığınız 22 değil 21 ayar 875 yaZma sebebi o 22 olsaydı923 yazardı
edinamoreno Ozlem-pr21 8 ayar üzerinden çok sure geçmeden bozunca çok değer kaybediyor azıcık gram biriktirip güzel bir şey alabilirsiniz 8 ayar 14 ayar pişmanlıktır denedim pişmanım, çünkü paranın ne zaman lazım olacağı belli olmuyor
annebenanneoldum Ozlem-pr21 mahalle kuyumcusundan sizde sorun internette falanda çok var 22 ayar görünümlü 8 ayar 14 ayar altın işlemeleri var belki sizin kuyumcuda da vardır
eadrn1806 Çeyrekli bileklik alın 3 lü 5 li dizme şeklinde olanlardan içine durumunuza göre gram çeyrek ne isterseniz koydurun onlarda güzel duruyor