Oglunasikbiranne08 Kızlar hamileyim ve bacaklarımın iç kısmı aşırı derece kırmızı kırmızı çatladı. Çok kötü görünüyor. Gittikçe de artıyor. Ne önerirsiniz çatlaklar için yardımcı olun lütfen 😞 lierac krem duydum ama iyi geliyor mu oluşmuş çatlaklara ?
Madamemom Oglunasikbiranne08 doğumdan önce karnım için kullanmıştım bir tane bile çatlağım olmadı ama yanında bebe yağıda kullandım
Deletedmom_15 Oglunasikbiranne08 ben iki hamileliğimde de kullandım ama 3-4. Ayda başlardım kullanmaya.. hiç çatlamadım çok işe yaradı, var olan çatlaklara iyi gelir mi bilmiyorum 🤷♀️ keşke hiç oluşmadan başlasaydınız
mustafayamaninannesi Oglunasikbiranne08 kullandım hamileliğim boyunca birde kantaron yağı sürünürdüm ben ama eski çatlaklarımda işe yaramadı söyliyim hamileliği 20 kg alıp 0 çatlakla kapatmama sebep cağnım kremim stok yapmışım hatta evde hala var iyi aklıma getirdin sürüneyim ben onları 😂
Oglunasikbiranne08 Deletedmom_15 ben ilk hamileliğimde hiç çatlamadım . O yüzden bunda da çatlama olmaz diye kullanmadm hiçbir şey. Bilsem kullanırdım ne bilim ya ufff 🤦♀️
queens 11 haftalıkken başladım doğuma kadar liearac sürdüm bir tane çatlamadım kırmızıyken geçirir beyazlarsa hiiçbirşey geçirmez kantaron yağıda iyi geliyor
Oglunasikbiranne08 mustafayamaninannesi peki çatlak olduktan sonra kullanınca geçiriyor mu acaba kırmızılıkları vs
Hgk Oglunasikbiranne08 bende kullandım ama çatlak olmadan birde kakao yağı kullanmıştım çatlak olmadı. Kakao yağını bir araştırın isterseniz var olan çatlaklara iyi geliyor diyorlardı
mustafayamaninannesi Oglunasikbiranne08 benim eski çatlaklarım beyaz kırmızı değil ama zamanla açılıyor diyorlar kırmızı çatlak görünümü
Oglunasikbiranne08 Noname21 çatlamadan önce kullanmak gerekiyor o zaman bu kremi anladığım kadarıyla 😞
Noname21 Oglunasikbiranne08 hamileligin ilk aylarından beri Hindistan cevizi yagi ile beraber kullandım bir faydasink görmedim açıkçası
Oglunasikbiranne08 Noname21 anladm teşekkür ederim. Peki kırmızı çatlaklar doğumdan sonra kendi kendine geçiyor mu acaba ya
Oglunasikbiranne08 mustafayamaninannesi yaa öyle mi böyle kalacak diye korktum . Çok kötü görünüyor cidden aşırı çatladı bacaklarım nedense anlam veremedim 😞