Oglunasikbiranne08 Noname21 anladm teşekkür ederim. Peki kırmızı çatlaklar doğumdan sonra kendi kendine geçiyor mu acaba ya
Oglunasikbiranne08 mustafayamaninannesi yaa öyle mi böyle kalacak diye korktum . Çok kötü görünüyor cidden aşırı çatladı bacaklarım nedense anlam veremedim 😞
Zeynepmeyra34 Oglunasikbiranne08 ben hamileyken lierac çatlak kremini kullandim karın bölgesinde. Tek bir çatlağım bile olmadı. Bacaklarıma ve göğüs kismina uygulamak hiç aklima gelmedi biraz geç oralara sürdüm maalesef geç sürdüğüm için çatlağı onleyemedim.
Oglunasikbiranne08 Zeynepmeyra34 oluşan çatlaklara etkisi yok o zaman 🤦♀️ ne yapsam bilemedim bende puff
Deletedmom_15 Oglunasikbiranne08 görünen o ki siz çatlamaya müsaitsiniz, daha fazla çatlamadan bence bir an önce başlayın liearac a, zararın neresinden dönersen kardır
Annenazz Oglunasikbiranne08 oluşmadan önce lierac kullanmalıydınız. Şimdi hakiki kantaron bulup ona başlayın bence .
Annenazz Oglunasikbiranne08 aktardakiler hakiki değil bence. Netten bakın. Sarı kantaron çiçeğinden yapılmış olsun. Ama rengi kırmızı olacak ona dikkat edin. Arkadaşlarım bana onu tavsiye etmişlerdi de ben de aman aman yok. Az var. Kullanamadım. Sizinki kırmızıyken başlayın .
Cagla_11 Oglunasikbiranne08 canım bebe yağı ve lireac kullandım 9 ay boyunca her yerim de çatladı bir işe yaramadı
Zeynepmeyra34 Oglunasikbiranne08 çok fazla kalmadı kırmızıligi. Ama çatlak kendini belli ediyor. Bende arayislardayim ne kullansam azalir diye.
AylinAlaz Oglunasikbiranne08 liearac olusmus catlaklara ıyı gelmez onceden surseydınız ıse yarardı belkı ben de kullandım 9 ay son hafta karnımın sadece bıraz alt kısmı yıne catladı yapıyla alakalı cokta seapma 😀😀
Tugce Oglunasikbiranne08 ben 2 aylık hamileyken başladım. Düzenli kullandım ve 2 kutu bitirdim. 8,5 aylık olana kadar bir tane bile çatladığım yoktu. Sonra harita gibi oldum. Çatlağa iyi gelen krem rilastil. Hamileyken kullanılır mı bilmiyorum.
Aayse32 Tugce merhaba mevcut çatlaklarım var rilastil almayı düşünüyorum kremi bulamadım ama ampul buldum iyi gelir mi acaba krem önlemeye yardımcı diyor zaten geçirir mi azaltır mı görüntüsünü
Tugce Oglunasikbiranne08 ergenlik döneminde ciddi çatlamıştım. O zaman kullandım. Özenli kullanmamama rağmen görülmez derecede inceltti. Serum ve krem birlikte çok etkili