Lilyum01 Urazinannesi2903 4. Aydan 6. Aya kadar topak topak döküldü. İnanılmaz moralimi bozuluyordu ama 6.5 ay filan olunca -sanırım adet de gördükten sonrada- azaldı. Trichos şampuan kullanıyorum faydasını gördüm. Her gün yıkamıyorum. Şimdi yeni saçlarım çıkıyor. Ama yine de kan değerlerinize baktırmakta fayda var.
Birmom Urazinannesi2903 pregnacare emziren anne vitaminine başladım hemen kesti hemde çok dinç hissettiriyor çok memnunum
Sunkiss Urazinannesi2903 Biraz takviyeler kullandım dökülmesi azaldı ama tamamen bitmedi. Saçlarını biraz kestir dökülmesi durur diyor herkes ama şuan saçlarım diz kapaklarıma geliyor nasıl kıyıp da kestireyim ben 🥺
gns_123 Benimde 3.ayda başladı.6. ayda bitti. Solgar in b 12 vitaminini kullandım. Artı elseve şampuan kullandım. Birde çok az kestirdim. Ben bunlar sayesinde bittiğini düşünüyorum. Eğer gecmesse cildiyeye git demişti doktorum
Beyblale Urazinannesi2903 ayyy benim varya kafamda saç kalmadı o derece saç diplerim hep boş 9 ay oldu doğum yapalı heryere dökülüyor eşim de sürekli söylüyor heryerde saçın var diye hep laf ediyor ama yapacak bişey yok ne zmana biter bilmiyorm
ece_arel Urazinannesi2903 benim saçlarım kızıl ve popoma kadar gürdü eskiden hala uzun popoma kadar ama koparak dökülüyor her taramada yarısı kopuyor incecik kaldı saçlarım bende emziriyorum
Mirosunannesi Urazinannesi2903 tavsiyemdir tavsiyem 🤓 acayip dökülme yaşadım 3 ay sonra kesilir dediler kızım 1,5 yaşında emziriyorum vitaminde kullandım ama bu baya bi azalttı hani farkı çok net anlarsınız ben de tekrar alıcam bitti pahalı ama hakkınj veriyor 🧡
Gul-42 Urazinannesi2903 9 aylık olcak oglum ayın 13 unde hala dokuluyor ama eskıye gore duzeldı eskıden avuc avuc dokulurdu
Susen-Merve93 Urazinannesi2903 benimde öyle oldu yanlarım açıldı bildiğin. Gidip kan tahlili yaptırdım. Bisey çıkmadı sonra kendi kendine çıkmaya başladı
Minikelebekkk Gizem_zafer_ege ne vitamini acaba söylermişiniz bende kullanıyorum çocuğum 1 yaşında avuç avuç dökülüyor saçların hala
Hellomoto Urazinannesi2903 ben vitamin kullanmama rağmen yine dökülüyor karanfil kuru kaynatıp suyundan maske yapılırsa dökülmesini önlermış daha yapamadım
Dimitrina_kovaceva Urazinannesi2903 benim de 2-3. Ay başladı 6-7 aya kadar döküldü. sonra birden kendiliğinden durdu
Dmlkndkc Urazinannesi2903 benim tam 4 ay boyunca elime tomar tomar saç geldi. Dedim herhalde kafada saç kalmayacak😅😅 ama belirli bir evresi var o evre geldiğinde durdu tamamen yerine yeni saçlar çıkıyor şuan hatta korkmayın. Ama yinede sağlık ocağından kan tahlili isteyin belki Demir vs düşmüştür ek vitamin kullanırsınız
Gmznr2909 Urazinannesi2903 bende pek olmadı ama çok stres yapıyorsan daha da çoğalmış olabilir.. yılan yağı sür iki gine bir ve yılan şampuanı ile yıka ama uzmana da görün ediseliysen
Urazinannesi2903 Gmznr2909 bebekli olupta stres yasamayan varsa tebrik ederim vala canimm..emmiyo diye cok gergin zamanlar.yasadim yorgun bitkin dustum onunda etkisi kesin vardir vala🙄😊