Urazinannesi2903 ben de tam 3.ayda öyle bir saç dökülmesi yaşadım ki alın bölgem açılmıştı, hatta eczanede yolda görenler ah kızım emziriyor musun derdi, moralim o kadar kötüydü ki aynalara çarşaf sermistim kendimi görmeyeyim diye, 3 tane doktora göründüm hepsi de aynı şeyi söyledi “doğum yaptın ve vücudun yeni duruma adapte olmaya çalışıyor, hiçbir şey kullanmana yağ şampuan vs kullanmana gerek yok, göreceksin kendiliğinden duracak” ben bu cevaptan o kadar tatmin olmadım ki bir şey yazmaları gerektiğini söyledim ve doktorum çinko yazdı, “cok gerekli degil ama dinç hissedersin” dedi ve tam 6.aya geldiğimizde kendiliğinden durdu.
Ekstra hiçbir yağ karışım özel şampuan vs kullanmadım. Ancak hem kadın doğum doktorum hem de çocuk doktorumuz hamilelik boyunca kullandığım vitaminin emzirme boyunca da bırakmadan kullanılması gerektiğini söylediler. 10 aylık olmak üzereyiz ve regenesis max ve ocean mummy dönüşümlü kullanıyorum. Çünkü bebek annenin var olan tüm depolarını boşaltıyormuş. Onun dışında demir dvit kan tahlili sonucuna göre ihtiyaç halinde alınması lazım. Biraz uzun oldu ama endişe etmeyin, bir süre sonra kendiliğinden duracak dökülmeniz.