Gamzemcd0138 Bu adeti bilmeyiz ama herzaman bayramdan önce yıkanırız şansa oğlumuda yıkadm bende yıkandm
MinikKoalam11 HappyKids bende ilk kez duydum şimdi okudum bi kaç saat önce bunu bilmeden yıkamıştım kızımı olur mu acaba sayılır mı ki 😂😂
Elmassss HappyKids böyle bir geleneği duymadım ama bildiğim tek şey arefe günü banyo yapılır kişisel tüm temizliklerimiz var ise onlar yapılır bayrama temiz şekilde girilir diye biliyordum 🙂
Tugcezumra08 HappyKids evlenmeden önce hep arada günü yıkanırdım evlendikten sonra eşimide alıştırdım 🤗 şimdi babamız işte gelsin kızımızı yıkıcaz inşallah 😊
2lokummannesiii HappyKids Ben gündüz aldım duşumu😂 Eşim işten gelince oğlumu ise akşam yıkamıştım ama şimdi elini saçlarına sürdüğünden yine yıkadım iyi de oldu. Arefe suyundan dökünme olayını her yaşımda yapmışımdır. Annem hep yıkardı😂😂
Senanurkmrc HappyKids annem bize her arife ve Kadir gecesi gününde banyo yaptırıp yeni kıyafet giydirirdi bende bebeğime aynı şekilde yapıyorum iç çamasırına kadar alıp giydiriyorum o gün
Miracinannesi52 HappyKids beni hep annem bu küçükken arefe günü yıkardı büyüdüm bende alıştım arefe günü duş almaya bugün bebeğim tam 1 aylık ona da banyo yaptırdım şifa olsun 🥰❤️
minikkusuuummm- HappyKids bunu ilk defa duydum. Ama zaten bebeğimi hergün yıkadıgım için bugunde yıkamıştım☺️
Eylul20201 HappyKids çocukluğumuzdan beri öyle yaparız annemden öyle gördük şimdi ben oğluma yapıyorum temiz temiz girelim bayrama
Irmakprensesinannesi HappyKids hiç duymadım bu geleneği ama kızım tabiki yikadim bugün akşam 8 gibi yıkandı mis gibi oldu 9:30 ta da uyuduk ama gelenekler güzeldir bilmeme rağmen güzel denk geldi