Nurella_ HappyKids ben her sene arefe günlerinde sadece kızımı yıkamıyorum evimi bile arefe suyuyla siliyorum bereketlensin huzur bulsun diye🌸 İYİ BAYRAMLAR HERKESE🫶🏻
3erkeklihayat Kucugumu yıkadım az önce,büyüğüm de akşam yıkanacak..sonra da biz..maaile🤣küçüklükten beri öyle gördük..yapardık,yapıyorum..Allah’ım nice bayramlara saglikla erismeyi nasip etsin herkese♥️
B_KUCUKAVCU HappyKids bizde az önce yıkandık arefe günü duş alırsan bir arpa boyu buyursun derdi küçükken annem bize simdide ben kızıma uyguladım 😊
Halimea HappyKids 3 yavrumu yıkadım ben kaldım bende aksam yıkanırım insallah. Simdiden herkese hayırlı bayramlar olsun , kestiginiz kurbanlar kabul olsun🤲🧡💐
Denizdemirr HappyKids biz küçükken annem hep arefelerde mutlaka yıkardı bizi bende kızımı her aferede yıkıyorum kendimde giriyprum gelenekler güzeldir🤩🥰
Beyza_momss HappyKids yıkandık bile ☺️çocukluğumdan kalma gelenek her bayram arefe günü annem akşam yıkar yatırırdı bizi. Bende sabahtan kızımı yıkadım öğleden sonra da işler bitince kendin yıkandım ☺️herkese iyi bayramlar 😍
MevsimAlya ☺️☺️ Küçükken hep arefe gününden bi gün öncesi anacıgım yıkardı bizi☺️ Ne kadar dogru bilemem ama aynı inançla bebeğimi yıkıyorum🥰🥰
tubaer HappyKids sularımız kesildi ve daha sonra çamurlu akmaya başladığı için bebişimş yıkayamadım 2 bayramdır yıkamak nasip olmadı ya🤦🏻♀️
cekoslavakporseleni HappyKids biz 4 kardeşiz, arefe günleri tüm aile sıra ile banyoya girerdi o akşamları hiç unutmuyorum. Oğlumu da yıkadım az önce, bayramlıklarını baş ucuna koyup yatıracağım 💕🙏🏻
Deletedmom737383 Baba evinde de küçüklükten beri her bayram öncesi yıkanırdık öylece büyüyünceye dek devam etti🥰 Onun bile ayrı bir heyecanı vardı🤍Şimdi artık evli ve 2 çocuk annesiyim aynı heyecanla ve hüzünle bebeklerimle beraber arefe suyu döküncez😊🤲 şimdiden herkese hayırlı bayramlar dilerim 🌺