1712Elifeda HappyKids Çocukluğumuz bu sünnetle başladı..Kendim böyle gelenekleri sünnetleri severim..Sevdiğim şeyleride ailemden nasıl bana aşılanmışsa bende kızıma aşılmaya çalışıyorum tabiki..Yani bu devirde ki çocuk yetiştirme stiliyle değilde biz nasıl büyüdüysek öyle büyütmeye çalışıyoruz eşimle 😊😊
Sultanbulut Bu geleneği hiç duymamıştım ama zaten yıkıyorum bayramdan önce bu ikinci bayramımız zaten bundan sonrada hep yıkarım öğrendiğim iyi oldu🫶
LohusaCicegi HappyKids Bunu bilmeden bugün yıkandım biz ama anlamı ne acaba, bilen aydınlatabilir mi 😊
misswitchy Yarın bayram dedim, oğlumu yıkadım mis koksun diye düşündüm, emzirirken denk geldim yazıya😂
Cigdem2689 HappyKids çocukluğumdan blirim arife suyunu,annem de bizi yikardi hep,bende çocuklarımı yıkıyorum bugün de gelenek yerini buldu ailecek arefe suyunda yikandik
DemetF HappyKids arife suyu dediginiz normal yikanmaksa bizde yikandik bayram suyuyla da yikancaz inslh 🥰
Minkpndam BerrinHEA taburcu olduk canım benim ishal devam ediyor ama ateş düştü bugün bayram doktor evde tedavi uygulayın dedi olmazsa tekrar yatcaz teşekkür ederim bu arada canım 🙏🏻❤️
Bademll_eda_ HappyKids 3 kuzumu da misler gibi yıkadım dualarla bitirdim banyo suyunu rabbim cümlemizin evladına sağlık uzun ömür bereket versin inşaallah ✌🏻gelenekler güzeldir 🥰
Aselmltm2020 Slm kızlar bizde adete uçuyoruz her sene olduğu gibi bugün arife banyosu oldum kızımı yıkadım kendim yılandım eşimde yıkandı herekese iyi bayramlar