Birdavsanannesi İstanbul Zeynep Kamil Kadın Doğum hastanesinde ki doktorlar destekliyor. Geçen hafta kuzenim 6 sene sonra normal Doğum yaptı
Beyzanur25 Birdavsanannesi ya ne güzel bnde biliyorum zeynep kamil destekliyoda bazı doktorları yapıyormuş
Yagmurmert Beyzanur25 ben antalyada yaşıyorum. Antalyada öyle bi doktor var. Arkadaşım yaptı. Allah istediginize göre basip etsin🙏🏻
Bilgeefe02 Melisyldz nerde oturuyorsunuz devlet hastanesi olarak bir Buca da var ama onun dışında Özel hastanelerde de varda doğum fiyatları uçuk ssvdye daha fazla alırlar diye düşünüyorum
Melisinannesi2019 Beyzanur25 merhaba ben ssvd oldum.florance nightingate hastanesinde dr yusuf olgaç dogum yaptim memnun kaldim.ebe nagehan çok iyi bir eveydi.
Melisinannesi2019 Beyzanur25 merhaba ben ssvd oldum.florance nightingate hastanesinde dr yusuf olgaç dogum yaptim memnun kaldim.ebe nagehan çok iyi bir eveydi. Beyzanur25 ayrıca nehir bayram var çok fazla ssvd yaptığını facebook tan okudum.
Suzitosuzi Beyzanur25 ben de istiyorum Doğal Doğum merkezleri var her şehirde en az bir doktor vardır bunu destekleyen ama biraz pahalı benim bi tanıdığım ilk Doğumu sezeryan diğer ikisini normal yaptı valla