Beyzanur25 o sanciya dayanamayp beni sezeryana alin diye bagiriyodm herseyim normal doğuma gore ilerlemsti suyum geldi acilmam vardi kendi sancilarm vardi ama bn o an ne epidurali dusunebldm nede baska biseyi o an sancimn bitmesini istemstm sadece doktorum defalarca normal yapalim Melis demesine ragmen ben hayir dedim hep hem acemilik hem korku hem ya yapamazsam dusuncesi hersey bir aradaydi o yzdn hala derm biraz daha sabretseydm normal dogurablrdm diye ki bekarligimdn beri hep Allahm gunn birinde hamile kalirsam normal dogurmak istiyorum o aciyi sancıyı yasamak istiyorm derdim Rabbim duami kabul etti ama bn yapamadm ama hep dedim dogum seklim onemli degil bebegimi saglikla kucağıma almak onemli hayirlisi buyms oyle olms ama tatmak isterim o duyguyuda Rabbim tekrar nasip ederse 🙏 ama ssvd yapan cok doktor yok iste kimse ugrasmk istemiyo tehlikeli diyolar gecistiriyolar ama yapan yapiyor iste tabikide herseyin normalse ve saglign elveriyosa denenmeli ama doktorlr kestrip atiyolar olmaz diyip 😬uzun oldu baya 🙊🙈