yaseminoztrk midekoruyucu mikrop kapmış sanırım ve uyuşma varsa sinirler hasar görmüştür. Annem de çok derin kesti önemsemedi aylar geçti hala uyuşukluk hissediyor oynatırken. Sağlık ocağının yapacağı iş değil riske atmayın hastaneye gidin mutlaka
midekoruyucu yaseminoztrk hastane baya uzak maalesef tek başıma zorlandığım için sağlık ocağına gittim 😕 antibiyotikli pomad verdi doktor. Uyuşma ve his kaybı parmağın bütününe ilerlemeye başlarsa hemen hastaneye git dedi, şuan sabit 😓
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi midekoruyucu şişkinlik ve his kaybı demek kangren ile başlangıç işte. Ne farkı var ki? Ay çok korktum yalnız. 😂
midekoruyucu AyPerisiVeGokPrensininAnnesi kız ne biliyim Allahım esirgesin 🙈 bu yaşa kadar hiç başıma böyle bir şey gelmedi 🥲
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi midekoruyucu Şimdi nasılsın? Benimde hiç gelmedi. Bir akrabamız da oldu yaşlı. Serçe parnagini kestiler o yüzden ayağında. Görür görmez ondan korktumm 🙈
midekoruyucu AyPerisiVeGokPrensininAnnesi yaralı kısım biraz daha toparladı gibi ama his kaybı hala var. Tam iyileşene kadar düzelmeyecek sanırım. Şükür ki ilerleme yok 🤷🏻♀️ Yaşlı amca örneği de çok moral verici oldu sağolasın 😂😂😂
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi midekoruyucu Ya 😂😂 Hahaha amca değildi ninemizdi. Ama tehlikeli yani dikkat et diye söyledim. Uzun süren üç kısımda his kaybı bana normal gelmedi.