midekoruyucu Sarikuzumalp Aybukemm Tweetyy Poyrazin_annesii Zeliff Duyulurum sweet_mom_ Kplnnn Tugce ofkelisirin Mircet 2cocukannesi__ Buselgn Arkadaşlar Yorumlarınız için hepinize teşekkür ediyorum. Sağlık ocağına gittim kendi doktorum yoktu ama başka doktor sağolsun ilgilendi. Şişkinlik ve his kaybı doku zedelenmesinde beklediğimiz bi durumdur ancak parmağın bütününe doğru ilerlemeye başlarsa sakın bekleme hastaneye git dedi. Şimdilik sadece antibiyotikli pomad verdi. Temizleyip onu uygulayacağım herşey ilerleyen saatlerde belli olacak. Hepinize tekrardan teşekkür ediyorum ♥️
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi midekoruyucu Parmağı sıkı sardıniz sanırım. Kan dursun derken kan hiç gitmemiş. His kaybı olduğu için beklemeden hastaneye gidin. Kangren başlangıcı olabilir. Önlem alınır.
midekoruyucu AyPerisiVeGokPrensininAnnesi yok canım tentürdiyot o renk yaptı gitmiyo da kaldı öyle. Sağlık ocağına gittim yeni geldim , doktor da siz gibi sandı parmağımı görünce bi korktu 🙈 dedim korkmayın tentürdiyot. Sonra inceledi baya. Antibiyotikli pomad verdi 🤷🏻♀️ Şişkinlik ve his kaybı parmağa doğru yayılırsa direkt hastaneye git dedi 😕
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi midekoruyucu şişkinlik ve his kaybı demek kangren ile başlangıç işte. Ne farkı var ki? Ay çok korktum yalnız. 😂
Zlm midekoruyucu gidin doktora ucundan et kosprdim diyosunuz sanki kıymık batmış gibi muamele yapiyosunuz en sonunda kangren olmayında bu gidişle
yaseminoztrk midekoruyucu mikrop kapmış sanırım ve uyuşma varsa sinirler hasar görmüştür. Annem de çok derin kesti önemsemedi aylar geçti hala uyuşukluk hissediyor oynatırken. Sağlık ocağının yapacağı iş değil riske atmayın hastaneye gidin mutlaka
midekoruyucu yaseminoztrk hastane baya uzak maalesef tek başıma zorlandığım için sağlık ocağına gittim 😕 antibiyotikli pomad verdi doktor. Uyuşma ve his kaybı parmağın bütününe ilerlemeye başlarsa hemen hastaneye git dedi, şuan sabit 😓
midekoruyucu AyPerisiVeGokPrensininAnnesi kız ne biliyim Allahım esirgesin 🙈 bu yaşa kadar hiç başıma böyle bir şey gelmedi 🥲