LadyDi Pskmom 3 aylıkken yaptırdım. Dikişsiz. İlaç vs kullanmadık. Kendi kendine iyileşti. Lokal anestezi yapıldı
Esrams Pskmom merhaba ben 24 g0nlükken ettirdim dr cem kara hem Türkiye hastanesinde hemde acıbadem fulya hastanesinde çalışıyor dikişli idi lokal oldu sadece çıkınca bi ağladı 3 günde iyileşti klipsli yaptırma canım etrafımda yaptıranlar var perişan oldu çocuklar klips yapıstı ekstra yara oldu iyileşmesi gecikti bu doktora bi bak derim:)
Pskmom Ben de istanbulda oturuyorum Sultanbeyli de bir doktor bulduk klipsle yapıyor şimdi memlekete geldim tokata iyi bir doktor var cerrahi dikiş le yapıyor ama burası ferah oluyor kararsız kaldım yaptırıp uçakla mı dönsem yoksa istanbulda klipsle mi yaptırsak
Annecik60 Pskmom Tokat’ta hangi doktor düşünüyorsunuz acaba bende yaptircam bir iki aya da benim oğlum 1 buçuk yaşında o yüzden daha çok korkuyorum geç kaldık
AhmetEymenEnes Pskmom hemserimsin galiba bende tokatliyim sultanbeylide oturuyorum bebegim bugun devlet hastanesinde dikisli sunnet oldu.
Kimimkiben 2, hf önce salı günü sünnet oldu 16 aylık cerrahi dikiş, hiç korkulacak bişey yok ☺️ anlamadık bile
Mvvrrr Pskmom cerrahi dikiş yaptırmıştık bizde 3 güne toplamıştı kendini şükür , biraz geç demeyelim de hareketlenmiştir bebek emekleme yürüme vs varsa daha temkinli olmanız lazım
Pskmom Mvvrrr geç aslında ama bebeğim sepsis doğdu küvöz falan enfeksiyon korkuttu bizi bekleyelim dedik
Kimimkiben Pskmom İstanbul / medicine hospital genel anestezi oldu bir kez bile aglamadi, sünnetten hemen sonra uyanıp koşturdu normal hayatına devam etti :)sadece beze krem sürdüğüm için o da mentollüydü hafif bi yanma oluyodu,ona mızıldanıyordu
Mvvrrr Pskmom Çok geçmiş olsun, çok çabuk topluyorlar kendilerini biraz daha dikkat ederseniz sıkıntı olmaz :)
Pskmom Annecik60 abimin bebeğini izzzet mısırlı diye bir doktor var ona yaptırdı iki güne iyileşmiş ona yaptırmayı düşünüyorum