Annecik60 Pskmom Tokat’ta hangi doktor düşünüyorsunuz acaba bende yaptircam bir iki aya da benim oğlum 1 buçuk yaşında o yüzden daha çok korkuyorum geç kaldık
Pskmom Annecik60 abimin bebeğini izzzet mısırlı diye bir doktor var ona yaptırdı iki güne iyileşmiş ona yaptırmayı düşünüyorum
Mvvrrr Pskmom Çok geçmiş olsun, çok çabuk topluyorlar kendilerini biraz daha dikkat ederseniz sıkıntı olmaz :)
Poyrazin_annesii Bız hocaya yaptırdık sünnetı . Yakarak yaptı. Ne dıye geçıyo bılmıyrm 2 tanede dikiş atmıstı . Cok memnun kaldk
AhmetEymenEnes Pskmom 3 ay 23 gunluk oglum bugun sunnet oldu dikisli ilk 4 saat cok agladi baya zor gecti simdi agri kesici verip uyuttum
AhmetEymenEnes Pskmom hemserimsin galiba bende tokatliyim sultanbeylide oturuyorum bebegim bugun devlet hastanesinde dikisli sunnet oldu.
Aslicatkin Pskmom ümran yıp merkezi var ümraniyede ilk cocugumu orda yaptrdım ıkıncıyıde orda yaptrcam hem fıyat olarak uygun hemde sunnet uzerıne cok yogun bıyer ve cerrahı ıslemle yaptr klıps yapıpta pısman olan cok ınsan var