Teemo07 Nesli06 yere oyun matlarından serdim onun üstüne oturuyor o şekilde yıkıyorum. Ayaga kalksa da kaymıyor zaten. 14.5 aylık oglum.
Mrvrdgntnc MomQueen kafasına suyu getirmemeye çalışıyorum. Sırtına göğsüne su akıyor. Saçını durularken hemen hızlı geçiriyorum suyun altından. Ellerimle yüzüne getirmeden duruluyorum. Kafasından su akarken beklersem su çekiyor burnundan ağzından ve kötü oluyor
Birdunyabircennetannesi Nesli06 1 yaşında oğlum yaklaşık 7. 8. Aydan beri ya babasıyla kucakta ya da benle kucakta yıkanıyor bismillah diyip alıyorum sarılıyorum ❤️
YeniAnneIstanbul Nesli06 oglum 21 aylik 7 ayliktan itibaren (banyoda kuvet olmasina ragmen) kucagima alip oyle beraber dus aliyoruz. Ten tene temas ekstra iyi birsey. Ama artik ayakta durduracam. Kucakta yapacaksan sen kucagina al esinde kizini sabunlasin ve durulasin veya tam tersi
Elanin_annesi1 MerveKayraTugra direkt kucağına alıp beraber yıkanabilirsin otur yere en kötü sırtını önünü yıka cok rahat oluyo. Kulağına su kaçmaz giden su kulağını yıkıyor iyi bişey ebe tulin söylemişti instada
MerveKayraTugra Elanin_annesi1 teşekkürler tam da öyle yaptım.4 yaşındaki oğlum da yardımcı oldu. Bundan sonra hep onla yapacam.
Zambakkk Nesli06 E bebekten oturma taburesi aldım ben 5 aylık kızımı ona oturtup yıkıyorum gayet ye rahat oluyo
madrefelice Ayından beri banyo oturağı aldım onun için çok rahat oluyor bir kaç kere beraber girdim ama yookk bence çok zor kendimmi giyiniyim onumu giydiriyim bi de baba yoksa evde daha da zor iyi ki almışım p oturağı bizde küveti kullanmadık nerdeyse hiç
Burcinmaden Nesli06 dusakabin içine kaydırmaz paspas al ser canım kaymıyor ben öyle yıkıyorum ilk onu yıkıyorum sonra kendim yıkanıyorum o sırada o oynuyor sonra çıkıyoruz
Mrvrdgntnc Duyulurum bebeğim 5 aylık ve daha oturamıyor bile mecbur bu şekilde şimdilik ☺️ Banyoyu ve suyu sevsin de ıslansın halılar sıkıntı değil benim için. Küvette her zaman ağlar zorla sakinleştirip giydirirdim. Oturduğunda daha kolay önce ben bornoz giyer sonra onunla odaya geçeriz sizin gibi
Duyulurum Mrvrdgntnc insan bir sekilde rahat etmenin bir yolunu buluyor. Ben de destekli oturmayı öğrendikten sonra dikdörtgen çamaşır selesinde yıkamaya başlamıştım 22 aylık hala öyle yıkıyorum 😄 küvette zor oluyordu. Sepetin içine muslin bez koyuyorum oturuyor içine. Tabi kucukken tek bırakılmaz güvenlik açısından ona çok dikkat etmek lazim
Ceren_ Tugce ben 9 ayından beri banyo da yaptırıyorum bir döküntü olmadı daha oturak felan da kullanmıyorum 🤗
Cihangiriinannesii Arya- Yok büyük ihtimalle hepimiz bebek küveti sandık 😀 Sizin girdiğiniz küvetse normal tabiki 😀
Missskokulum Nesli06 basamaklı banyo merdiveni var sağlam plaastik iki katlı hani klozerler için kullaniliyor ya ben ondan aldım hem mutku oluyor hmde düşme tehlikesi olmuyor
Aysegul2020 Nesli06 canim benim kizimda 19 aylik dusakabin icinde suyla oynarken ben bir yanfan onu yıkıyorum ama ayagina corap ile dusa kabin icinde tutuyorum aklinda olsun allah korusun fanyasn ustunde ayagi kayip dusmesinler dus bitiminde en sin ayaklari yıkayıp cikartyorum.
Kumsalbebek1 ElvinMira açıkçası doktor bana bebeklerin kulağına su kaçmıyor dedi ilk başta suyu ayarlıyorum duş başlığından banyoya tam duşa kabinin oraya puseti ile havlusunu seriyorum oturuyorum duşa kabine kucağımda aldıktan sonra su açık oluyor o şekilde yıkıyorum yüzü bana dönük gaz çıkarır halde tutuyorum zaten bı su dokundurup cikiyorum haftada 1 şampuan yapıyorum hergun şampuanla yıkama dedi sonra hemen havluyu serdigim pusetinin içine koyup bende cikiyorum
marbling10 Nesli06 baştan alışsaydınız belki daha rahat olurdu, ağırlaşmıştır artık. Ben 1 aylıktan beri kucağımda duş aldırıyorım 6 aylık olduk, oturmaya başlayınca daha rahat olur bence. İkimiz de otururux o şekilde devam ederiz diye düşünüyorum
Peki Nesli06 oturmaya başladığından beri banyoda birlikte duş alıyoruz kucağına oturtuyordum dizime havlu sererek tek elimle tutup diğer elimle yikiyorduk çok da rahat oluyordu duştan çıkma olayını da yere ayak havlusu serip kızımı da üzerine oturtup bir saniyede bornozumu giyip kızımı havluya sarıp cikartiyordum şimdi 2 buçuk yaşında ayakta yıkıyorum oyun oynuyoruz hatta suyla oynamayı seviyor kızım sonra bornozlarimizi giyip çıkıyoruz böyle 😊