Duyulurum Mrvrdgntnc insan bir sekilde rahat etmenin bir yolunu buluyor. Ben de destekli oturmayı öğrendikten sonra dikdörtgen çamaşır selesinde yıkamaya başlamıştım 22 aylık hala öyle yıkıyorum 😄 küvette zor oluyordu. Sepetin içine muslin bez koyuyorum oturuyor içine. Tabi kucukken tek bırakılmaz güvenlik açısından ona çok dikkat etmek lazim
marbling10 Nesli06 baştan alışsaydınız belki daha rahat olurdu, ağırlaşmıştır artık. Ben 1 aylıktan beri kucağımda duş aldırıyorım 6 aylık olduk, oturmaya başlayınca daha rahat olur bence. İkimiz de otururux o şekilde devam ederiz diye düşünüyorum
Peki Nesli06 oturmaya başladığından beri banyoda birlikte duş alıyoruz kucağına oturtuyordum dizime havlu sererek tek elimle tutup diğer elimle yikiyorduk çok da rahat oluyordu duştan çıkma olayını da yere ayak havlusu serip kızımı da üzerine oturtup bir saniyede bornozumu giyip kızımı havluya sarıp cikartiyordum şimdi 2 buçuk yaşında ayakta yıkıyorum oyun oynuyoruz hatta suyla oynamayı seviyor kızım sonra bornozlarimizi giyip çıkıyoruz böyle 😊
Minelinannesi355 Nesli06 ben küvetin içine oturak var onun içine oturtuyorum o suda oynarken ben duş alıyorum daha sonra onu yıkıyorum , vücudubu yikicagim zaman kucagima alıyorum bı. Guuzel yıkıyorum bir slrun olmuyor
MerveKayraTugra Elanin_annesi1 teşekkürler tam da öyle yaptım.4 yaşındaki oğlum da yardımcı oldu. Bundan sonra hep onla yapacam.
Ayse361 Nesli06 bebeğim 3 aylık 1 buçuk aylıktan beri banyoda kucağımda yaptırıyorum ve çok rhaat oluyor sadece iç çamaşırım oluyor üstünde bebeğimib hiç birşey olmuyor hemen onu havluya sarıyorum odama bırakıyorum sonra ben hmene bornoz giyiyorum 😁
Deletedmom_23 Nesli06 Evde vakumlu oturakla yıkıyorum ama annemin evinde kaldım mesela orada altıma tayt şortlar var ya onlardan giyip kucağıma yatırdım yıkadım. 8 buçuk aylık çok hareketli bir bebeğim var. Ama suya girdimi kendini hemen bırakır güler ve gevşer😁
Seatib Nesli06 16 aylık olacak hep küvette yapıyor daha rahat oluyor içine su dolduruyorum oğlum oynuyor vakit geçirmiş oluyor birazda. Seviyor suyu çünkü
meyaski Nesli06 küvette oturuyorsa kucakta da oturur. Ya da yere bir havlu falan serin, ona otursun. Bu arada kızım 14 aylık olacak daha 1-2 kere tek yaptırabildim. O yüzden bebeğinize bir maşallah diyeyim 🧿
Mimoza-kizim Nesli06 canm ben once ayaktayken duşu ustumuzden açıyorum sonra biraz islandiktan sonra yere oturuyorum bağdas kuruyorum bebegide dizime yatiriyorum oyle yaptiriyorum gerci artık oturuyor benm bebisim smdi oturtuyorum kucagima oyle yikiyorum gayet kolay oluyo 🥰🥰
Nesradonmez Sevaa02 doğru bilinen yanlışlar var tabi ben cesaret edemedim birlikte girmeye ama bir sonrakinde birlikte gireriz. Bence havuza atmakta cahil cesareti 😂
Dyldrm Nesli06 5 aylıktan beri mama sandalyesindeydi. Yürümeye başlayınca normal ayakta durdu yaptırdım banyosunh
turunculuanne Tugce kızım 20 aylık hala küvette yıkıyorum😁 filen gayet yıkanıyor oturarak. Duşa kabinimiz çok tipsiz olduğu için güvenlik açısından böyle yapıyoruz hala
Tugce turunculuanne benim bebe kuduruk herhalde 😂 ben de kendime oturak aldım. Oturup onu kucağımda oturtarak yıkayabiliyorum.
1sincaptanesi Nesli06 ben 20 günden sonra yalnız kaldım küvette yıkasam bebeği mi tutcam su mu dökücem yapamazdım o yüzden duş altında koynumda yıkıyorum duşu bebeğin boyun hizasına getiriyorum çok şükür kaymıyor 1,5 aylık oldu hem keyifli hem kolayıma geliyor
TheBaby Nesli06 Ben 3.5 ayından beri kucağımda yıkıyorum canım. Hiç sorun yaşamadım. 13 aylık şimdide lazımlık varya henüz tuvalet eğitimine geçmediğim için onda oturuyor çok rahat yıkıyorum